Skocz do zawartości

Nowa strona www - planowanie wypraw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega z CT bardzo szybko robi fajną stronę z interaktywnymi mapami zawierającymi bogactwo informacji przydatnych przy planowaniu naszych wyjazdów. Ja już mam ją w ulubionych.

Na pewno wielu osobom się przyda więc podaję link

http://www.kamperem-po-europie.pl/

Chciałem to dać w dziale podróże, ale nie ma tam tematu ogólnego, dotyczącego podróży.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Faktycznie, ja też teraz jak wszedłem to bardzo wolno wszystko zadziałało. Nie wiem czemu ale znacznie gorzej niż za pierwszym razem.

Opublikowano (edytowane)

Tylko, ze to bogactwo niekoniecznie sie przeklada na rzetelnosc informacji - bo w kraju do ktorego sie wybieram w przyszlosci po raz drugi, (albowiem trzy tygodnie, to o wieele za malo na jeden kraj a nawet na pol kraju wg. mnie), czyli o Rumunii pisze, to niektore miejsca oznaczone jako kempingi, wcale kempingami nie sa...

Sie bym bal polecac miejsca w ktorych nie bylem...

Ostroznie..

Fakt, kamperem latwiej zatrzymac sie byle gdzie, z przyczepa, jest troche gorzej, ale Tworca lojalnie uprzedza w tytule, ze to dla KAMPEROW jest.

Pamietajcie o tym przyczepowicze...

J.

Edytowane przez jacek l (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Tylko, ze to bogactwo niekoniecznie sie przeklada na rzetelnosc informacji - bo w kraju do ktorego sie wybieram w przyszlosci po raz drugi, (albowiem trzy tygodnie, to o wieele za malo na jeden kraj a nawet na pol kraju wg. mnie), czyli o Rumunii pisze, to niektore miejsca oznaczone jako kempingi, wcale kempingami nie sa...

Sie bym bal polecac miejsca w ktorych nie bylem...

Ostroznie..

Fakt, kamperem latwiej zatrzymac sie byle gdzie, z przyczepa, jest troche gorzej, ale Tworca lojalnie uprzedza w tytule, ze to dla KAMPEROW jest.

Pamietajcie o tym przyczepowicze...

J.

Jacku, gość pisze na CT, że info ma z sieci, ja też brałem dane do wyprawy do Skandynawii ze strony CamperPark i żadne koordynaty GPS miejsc w Finlandii się nie zgadzały - jeden pokazywał na lotnisko, a drugi na parking przy klubie sportowym. CamperParki były w okolicy, ale trzeba było pytać i szukać. Różnica była od kilku do kilkunastu km!

Więc na to trzeba brać poprawkę i na to co mówisz - to w większości są CamperParki a nie kempingi ;)

• 3 tygodnie później...