KarawaningPl Posted October 8, 2011 Ośrodek wypoczynkowy Internauka http://www.internauka.edu.pl/ lubuskie Tarnów Jezierny lubuskie Otwórz kemping na mapie Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekGG Posted October 8, 2011 spokojne miejsce, rybki, grzybki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Justi Posted August 13, 2013 Witam, miejscówka jest w zasadzie wporzo. Ale co do właściciela, to można wiele mu zarzucić.Po pierwsze chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo: kemping nie jest co sezon wypełniony po brzegi. Ośrodek też nie. Swego czasu bardzo często tam jeździliśmy, stąd moja wiedza. W tym roku, dokładnie w lipcu, dzwonię, żeby zapytać o wolne miejsce na cepkę: a ten mi mówi, że nie będzie ze mną gadał. Nie oddzwonił, oczywiście. Próbowałam kilka razy się dodzwonić ale niestety każda rozmowa była odrzucana.Poza tym w ubiegłym roku w czasie weekendów robił wielkie imprezy ze swoim towarzystwem. Nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie mega SYF, który zostawiali po sobie. A kac męczył i nie było komu sprzątać I wszystkie śmieci walały się po ośrodku przez dwa dni. Kolejna sprawa: podchodzi do swoich Klientów jak pies do jeża. Nie wiem czy ten niemiły pan prowadzi ośrodek dla przyjemności czy za karę... uzyskanie odpowiedź na jakiekolwiek pytanie graniczy z cudem. Poza tym każe sobie płacić za wynajem pokoju z góry za cały pobyt. Nie jest istotne to, że przyjechaliśmy wieczorem z małymi dziećmi i chcielibyśmy położyć je spać... Ach długo bym tak mogła o nim... Nic dobrego:( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Janko12345 Posted May 26 Witam. Pole namiotowe i campingowe czyste i regularnie koszone. Toalety i prysznic czyste- będą odświeżone wg zapewnienia właściciela- Nie co oddalone od pola namiotowo- campingowego. Kuchnia ze zlewem. Monitoring pola i okolic pola. Bliskość skrzynek prądowych. Dostęp do pywatnej plaży. Właściciel przyjemny i skory do przyjęcia nowych gości i przyczep. Polecam. TANIO Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrowin Posted June 2 To niech właściciel zaktualizuje stronę - póki co domena jest na sprzedaż. Quote Share this post Link to post Share on other sites