KarawaningPl Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Pole namiotowe U Sikory Telefon do właściciela p. Piotr - mieszka około 200 metrów od kempingu. Kemping położony nad brzegiem jeziora licheńskiego, po jego zachodniej stronie. Zdjęcia kol. powolniak wielkopolskie Niedźwiady Małe k./Lichenia wielkopolskie Zobacz cały kemping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIN CINO Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ostatnio przebywałem tam z żoną bez mała dwa tygodnie . Było miło i sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIN CINO Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam. Zostałem upoważniony przez właściciela kempingu - Pana Piotra do aktualizacji jego namiarów Obecnie kemping noasi nazwę POLE KEMPINGOWE " U SIKORY " Małgorzata Sikorska , Niedźwiady Małe 1 k/ Lichenia . Podaję też aktualny nr tel. 691 122 582 Ostatnio przebywałem tam z żoną bez mała dwa tygodnie . Było miło i sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.b tulipan Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Dzień niech będzie dobry. Czy jest gdzieś strona właściciela kempingu? Jak wychodzi cenowo za pobyt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi