Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. :hmm::jump:

W długi majowy wekend - Boże Ciało organizowany jest zlot w Gołuchwie czy ktoś się tam wybiera??

Chcielibyśmy z kilkoma załogami też się tam wybrać niestety nie mogę znaleść żadnych informacji na ten temat :hmm:

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

w Gołuchowie na ogół imprezy robi klub z Kalisza "caltur" :hmm: i tak samo ma być niby w tym roku :hmm: informacje możesz znaleść na stronie klubu http://www.kkcc.cba.pl/ lub na http://www.pfcc.eu/ Jeśli macie zamiar tam jechać to moge z czystym sumieniem polecić :ok: świetna organizacja i wspaniała atmosfera, dużo atrakcji, konkursów, upominków itd ... veni, vidi ... :hmm:

Opublikowano

magnolia71, śledzę ten temat i z tego co wiem zlot taki jest organizowany przez Cal-Tur tj. Kaliski Klub Campingu i Caravaningu.

Siedziba

Kaliski Klub Campingu i Caravaningu "CALTUR"

ul. Wrocławska 53

62-800 Kalisz

(przy biurze firmy BOMIS-SUPER)

Telefon

tel./fax : 0-62 766-51-71 (w godz: 08:00 - 16:00)

tel. kom : 0-509-053-781

informacje : info@kkcc.cba.pl

webmaster : webmaster@kkcc.cba.pl

Numer konta

06 1320 1999 2405 9165 2000 0001

Jeśli chcesz się coś dowiedzieć to dzwoń na podane telefony.

ja też się wybieram lecz nie wiem jak tam z powodzią, czy tam były jakieś utrudnienia.

z tego co wiem to opłaty wynosiły 150 zł. za cały zlot, opłaty chyba można zrobić po przyjeździe.

ps. przed chwilą rozmawiałem z panem z klubu i oczekuje na nas. miejsca jest pod dostatkiem a powódź jest daleko od nich, mają zamówioną pogodę. :-] . :-]:bukiet::jump: jedziemy.

Opublikowano
z tego co wiem to opłaty wynosiły 150 zł. za cały zlot, opłaty chyba można zrobić po przyjeździe.

tak opłate można uiścić na miejscu :jump: dodam że nie w recepcji kempingu lecz u Pań w biurze zlotu :bukiet: (stolik pod parasolką) opłata jest jedna za wszytko -pobyt, atrakcje itd Od tych przemiłych Pań dostaniecie też koszulki zlotowe, naklejki, kupony na piwko, grochówke,kiełbaski i takie tam inne bajerki Tak było jak uczestniczyliśmy w tych zlotach i myśle że tak jest nadal :-] Proponuje zwiedzić zamek i przyległy przepiękny park oraz odwiedzić zwierzaczki -żubry dziki i z tego co słyszałem to mieli przywieść niedzwiadka

Opublikowano
pewnie by sie i wybrali tyle ze juz zapisali sie do Polanicy :bukiet:

Boguś, wszyscy?

nie

sam bym podjechal gdyby bylo wczesniej info

a tak nie bede sobie z geby d... robil

Opublikowano

Też bym pojechał, tym bardziej, że mam tam 15 km, a jeszcze nie byłem z przyczepą. Ale cóż, Polanica...

Opublikowano

Byłem solo na tym kempingu , by go zobaczyć i nie przypadł mi do gustu, ale oczywiście jest to moje indywidualne odczucie. Ja go skreśliłem ze swej pamięci.