Skocz do zawartości

Kemping nad jeziorem Dargin(Mamry)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

w tam tym roku miałem przyjemność wybrania się na mazury z moja dziewczyna.

nasze celem od początku było kemping sekret w pieczarkach koło Giżycka.

miejsce okazało się bardzo trafne i spokojne. na kempingu brakuje prysznicu i ciepłej wody. jest za to prąd woda i toy toye które są opróżniane raz w tyg. jest możliwość zamówienia jednego dla siebie na cały okres pobytu. za to nie można narzekać na tłok na tym polu. sklep z chlebem i najważniejszymi rzeczami codziennymi jest na miejscu na polu, inny w odległości 1km. jeśli osobom nie potrzeba wygód to śmiało mogę polecić to miejsce

podaje link :ok:

http://sekret.mazury.info.pl/sekret/

Opublikowano
:ok: Szukamy kempingu na mazurach tego typu, weźmiemy ten pod uwagę, bo na nią zasługuje :ok:
Opublikowano

piomar67, mnie i mojej dziewczynie to nie przeszkadzało w ogolę w końcu od czego jest jezioro, elias26 jak się będziesz tam wybierał to daj znać w zależności od tego kto tam będzie w tym roku urzędował może da się jakoś zniżkę załatwić :ok:

Opublikowano

problem jest i moim zdaniem takie pola nie powinny być dopuszczane do użytku

gdzie myjesz gary jak nie ma zlewów ? w jeziorze z użyciem Ludwika

a kąpiesz się też na pewno w jeziorku namydlając mydełkiem Fa

jak się nie mieszka nad jeziorami to pewnych rzeczy się nie rozumie

Opublikowano

no fakt masz racje, aczkolwiek gary zawsze myje przy stanowisku przy przyczepie, kąpiel hmm nie będę ukrywał zażywam w jeziorze pozdrawiam :ok:

Opublikowano

gdzie myjesz gary jak nie ma zlewów ? w jeziorze z użyciem Ludwika

Sanitariaty są, więc od biedy można te gary umyć, co do prysznica to fakt, lekka ftopa -zwłaszcza dla naszych II połówek.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

byłem w ubiegłym roku na polu namiotowym Sekret. Położenie rewelacja, jezioro I klasa, warunki na słabą 3-kę.

jak jest teraz, bo kiedy wyjeżdżałem na początku lipca właściciel zaklinał się, że w pełni sezonu będzie wszystko ok. włącznie z kabinami prysznicowymi. Miały być dodatkowo płatne.

Wdzięczy byłbym za relacje z ostatniej chwili.

pozdrawiam

Opublikowano

voytechb, napisze do znajomej która poznaliśmy z moja kobieta a która się opiekowała tym polem namiotowym i zapytam czy się coś zmieniło od tam tego roku, także troszkę cierpliwości :oslabiony:

Opublikowano

wiec na ta chwile:

pryszniców brak, budka w której był sprzedawany(w tam tym roku) chleb niema bo została spalona :ok: ogólnie nic nowego na polu się nie dzieje i raczej nic nie zmieni w tym sezonie

Opublikowano
wiec na ta chwile:

pryszniców brak, budka w której był sprzedawany(w tam tym roku) chleb niema bo została spalona :ok: ogólnie nic nowego na polu się nie dzieje i raczej nic nie zmieni w tym sezonie

Podjedziemy tam w sobotę 31.07.10 i najwyżej prześpimy ze dwie nocki. Potem ruszymy dalej jakby było nieciekawie.

dzięki za info. Powodzenia!

• 1 rok później...
Opublikowano

pozwólcie że odgrzebie temat kempingu sekret

wie może ktoś czy nadal istnieje i jak tam teraz wygląda czy coś się zmieniło, jaki jest cennik, sanitariaty i czy jest prąd...?

Opublikowano

pozwólcie że odgrzebie temat kempingu sekret

wie może ktoś czy nadal istnieje i jak tam teraz wygląda czy coś się zmieniło, jaki jest cennik, sanitariaty i czy jest prąd...?

Jeździłem tam wiele lat. W ubiegłym roku zajrzałem i rozczarowanie. Nie było nic, jedynie trochę miejscowych plażowiczów. A szkoda bo to było bardzo fajne pole biwakowe.