Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam przyjemność zaprezentować logo VII zlotu www.karawaning pl w Sławie.

Nie muszę chyba pisać czyjego autorstwa - naszej nieocenionej Eli - Neomi lub jak już też została ochrzczona PlastElinka.

Elu serdeczne dzięki od nas wszystkich .

Logo to będzie na naklejkach i będzie można zakupić za chyba 1 zł ( jeszcze nie wydrukowane) na zlocie.

Myślę, że to logo spodoba się , krytyczne uwagi będą usuwane :hehe: ( oczywiście żartuje, jeśli są jakieś uwagi drobne korekty można nanieś).

Jednocześnie w załącznikach podaje pliki do ściągnięcia - identyfikatory i dobrze by było by każdy z nas taki plik ściągną wpisał swój nick wydrukował , ewentualnie zafoliował i umieścił za szybką swojego domku na kółkach.

Ułatwi to nam w integracji, poznaniu się i też w celach organizacyjnych.

Dobrze by było też wydrukować plakietki identyfikujące osoby w podobnych celach.

Jako, że nie jesteśmy żadną organizacją i nie mamy na cele reprezentacyjne żadnych funduszy jest taka prośba by we własnym zakresie te identyfikatory wykonać - koszt prawie żaden dla pojedynczej załogi.

na naklejkach będzie w kolorze zielonym, ten biały wersja robocza.

post-123752-imported-d65e81f6-1586-4c50-b5b5-d04d7ec591db_thumb.jpg

Identyfikator na pojazd A4.doc

Identyfikator na pojazd A5.doc

Identyfikatory do plakietek.doc

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Bardzo pomysłowe, mi się podobaja, nawet jezeli nie przyjade , to poproszę i jedną dla mnie ( za chęci) hehehe :hehe::hehe:

Opublikowano

Jak już w innym miejscu informowałem na zlot przebędzie też redakcja czasopisma "Caravaning Ekspert" w kolejnego numerze waz z czasopismem będzie gadżet w postaci flagi. W marcowym numerze będzie informacja o naszym zlocie. Ta flaga może też trafić w nasze ręce na zlocie w Sławie.

Tak więc będzie to kolejny gadżet ze zlotu i nie ostatni o czym poinformuje w odpowiednim czasie.

Za zgodą Pani red.naczelnej Dorota Nowak skopiuje teks ze strony http://www.caravaningekspert.pl/index/aktualnosci/artykul/144

w ubiegłym roku po raz pierwszy miała miejsce Parada Caravaningu. Staraliśmy się promować, a przy okazji dobrze się bawić. W tym roku również zapraszam do uczestnictwa w akcji w okresie 30 kwietnia – 4 maja 2010 roku, gdy wyjeżdżamy na caravaningowe zloty lub inne miejsca wypoczynku. Wybrana forma parady jest przystosowana do naszych czasów, gdzie swoboda i mnogość pomysłów zbliża ludzi. Będzie ona działać na korzyść caravaningu. W tym czasie oflagujmy, obanerujmy, oklejmy wszystkie caravaningowe (i nie tylko) pojazdy np. flagami klubowymi, kartkami z napisami propagującymi caravaning, przyklejonymi np. do szyb samochodu. Kartki takie, znajdą się w już w lutowym numerze "Caravaning Eksperta" . Z pewnością, zwrócimy uwagę na sprawy caravaningu. Ci, którzy nie wiedzą, co to jest caravaning, zapamiętają, że to podróżowanie z przyczepą lub w kamperze. Ci, którzy wiedzą, z pewnością zechcą się mocniej zintegrować z naszym środowiskiem. Możemy uświadomić ludziom, że caravaning jest sposobem na ciekawe, aktywne życie, że jest alternatywą dla bezmyślnego siedzenia przed telewizorem, że jest doskonałą formą bycia rodzinnego i towarzyskiego przez cały rok! Możemy przekazać innym, że caravaning rozwija nas. Zaprezentujmy się jako zgrane, zintegrowane środowisko i promujmy – podobnie jak to już robią kluby caravaningowe – ideę caravaningu. Serdecznie zapraszam do uczestnictwa w akcji!

Dorota Nowak

red. naczelna

"Caravaning Ekspert"

Ze swej strony również namawiam by na czas przejazdy na zlot oznakować nasze pojazdy.

post-123800-imported-8d95fb10-14e9-4741-b68d-e3135ef96f90_thumb.jpg

Opublikowano

Naklejkę zakupię tylko do celów kolekcjonerskich.

Czy ten "zielony" kolor nie może być bardziej wiosenny a nie jakiś taki sraczkowaty ? :hehe:

Opublikowano
Czy ten "zielony" kolor nie może być bardziej wiosenny a nie jakiś taki sraczkowaty ?

Pawle, a tyle razy Tobie mówiłem, że masz sobie wymienić monitor :hop1: jak kiedyś Tobie mówiłem, że Twój Nick jest czerwony to Ty mówiłeś, że jest ciemno czerwony :hop1: a teraz mówisz, że zielony jest sraczkowaty :hop1: a ja Tobie mówię, że jest zielony jak świeża trawa na wiosnę :biwak:

Opublikowano
a ja Tobie mówię, że jest zielony jak świeża trawa na wiosnę :biwak:

to chyba wszystkie monitory w naszym domu są do wymiany.. :hop1:

Opublikowano

Wyjaśniam to nie jest jeszcze wydrukowane - jest to projekt , i weźmie się pod uwagę przed wydrukowaniem by kolor zielony był jak "świeżą trawa na wiosnę"

Opublikowano

Spablo1, na każdym kompie ten kolor może wyglądać inaczej nawet jak już wydrukujemy i przedstawimy na forum, kolory będą nie tak widoczne jak w oryginale - to już przerabialiśmy przy innych okazjach naklejek, polarów itp

Opublikowano
na każdym kompie ten kolor może wyglądać

Wirek na każdym z czterech moich komputerów kolor ten wygląda tak samo nieciekawie.

Ale to jest tylko moje zdanie. Może wszystkim pozostałym się podoba :biwak: Moja sugestia jest taka, aby trochę to ożywić i dodać wiosny. W końcu to majówka, prawda ? :hop1:

Opublikowano

Mam przyjemność zaprezentować kolejny gadżet, a w zasadzie upominek dla naszych pociech, które będą uczestniczyć w VII zlocie w Sławie .

Będą to kamizelki odblaskowe z logo naszego forum na pleckach .

Upominek ten jest dzięki naszym koleżankom i kolegom , którzy przeznaczyli na ten cel pieniążki i wpłacili na moje konto i dzięki tym wpłatą mogłem zakupić w/w upominek.

ZA CO IM SERDECZNIE DZIĘKUJE W IMIENIU DZIECIACZKÓW .

Kamizelki te są przeznaczone dla dzieci w wieku od lat 4 do 18 , dla młodszych też coś wymyśle, ale tu mam ograniczone możliwości ( mało kasy :biwak: , chyba, że ktoś jeszcze parę złociszy dorzuci, jeśli tak proszę o wiadomość na PW).

Kamizelki są uszyte z porządnego materiału o gramaturze 170g/m2 , będzie to więc porządna kamizelka z naszym logo, nie taka licha np. za 3 zł .

Kamizelki są w 3 rozmiarach , więc na każde dziecko się dopasuje, ponieważ kamizelka nie musi być tak dopasowana jak np. polar

Kamizelki dla najmłodszych , średnich dzieci mają po bokach gumki celem dopasowania oraz elementy odblaskowe : dwa pasy na plecach i dwa z przodu oraz na ramiączkach , kamizelki dla najstarszych z przodu zapięcie w postaci rzepa oraz elementy odblaskowe : dwa pasy z przodu i na plecach, są znacznie szersze po bokach gdyby przyszło założyć na grubszą odzież.

Patrząc obecnie na listę uczestników dla każdej naszej pociech będzie kamizelka ( mam jakiś zapas dla tych co jeszcze się dopiszą) .

Kamizelki będzie rozdawać z-ca szeryfa Nina liczę, że pomoże Ninie Lusia ( od 100pki), może Moniczka ( o ile pozwoli jej malutka pociecha), a może jeszcze jakaś z koleżanek . Nastąpi to w dniu 2 maja tuż przez wycieczką rowerową, by dzieci udające się na tą wycieczkę już mogły w nich pojechać. Oczywiście pozostałe dzieci ( niejadące rowerkami też w tym czasie otrzymają kamizelki ).

Kamizelki oczywiście zostają dzieciom na własność przydadzą się w przyszłości do jazdy na rowerze, czy też na nartach czy innych tego typu imprezach , gdzie w grę będzie wchodzić ich bezpieczeństwo.

Aby uniknąć nieporozumień kamizelki będą wydawana na podstawie listy : dziecko przyjdzie samo lub z rodzicem poda nick załogi i otrzyma kamizelkę.

p.s. nie ostatni to gadżet na zlocie.

Przód dla najstarszych

post-124339-imported-d569f718-3045-499f-abec-826aac9292dd_thumb.jpg

tył dla najstarszych

post-124339-imported-cd09d9e5-7373-49f4-be52-09cd4fe56001_thumb.jpg

przód dla średniaków

post-124339-imported-463bad2a-aa49-4a06-805a-3ebcb1800a6b_thumb.jpg

tył dla średniaków

post-124339-imported-ec388856-c8db-4278-b2fb-faf496966671_thumb.jpg

przód dla najmłodszych

post-124339-imported-b57bbfe7-20d2-4cfd-a463-2a1ddd94f6e5_thumb.jpg

tył dla najmłodszych

post-124339-imported-a7263f6c-7da5-4d3a-ba16-ac247c3e5d44_thumb.jpg

Opublikowano

Wirek, gadżecik pierwsza klasa :hop1: Coś pożytecznego, poprawiającego bezpieczeństwo najmłodszch :ok:

Gratki dla darczyńców :biwak::hop1::ok:

A może ktoś jeszcze ma ochotę dorzucić pare groszy ???

W końcu to także dla Waszych dzieci :D

2-3 piwa można sobie odmówić i przelać równowartość na pociechy :hop1:

Opublikowano

no to nasze pociechy będą widoczne :biwak: super kamizelki :hop1:

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.