Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Polecam campkajakowo.pl w łódzkim bardzo fajny kemping w pobliżu woda spływa kajakowy

Ceny z prądem 

50zl osoba dorosła i 25zl osoba do 18r życia

Zakemping kampera namiot i auto nie pobierają oplat

Edytowane przez Gerwaz garage (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wysłałem pytanie:
"Przewidywana jest inna cena w opcji "bez prądu"?"

Odpowiedź:
"Cena jest ta sama. Z prądu można skożystać ale nie jest to obowiązkowe."

O wielkość zabezpieczenia (bezpiecznik ilu amperowy) nie pytałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 8.07.2023 o 18:54, Gerwaz garage napisał(a):

Zakemping kampera namiot i auto nie pobierają oplat

Są pobrane w cenie za osoby ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Zaszły zmiany...

Osoba od 75 do 45 - zależnie ile, prąd 6A 20zł
Sanitariaty, ciepła woda w cenie, punkt serwisowy (zrzuty)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
6 minut temu, Commander napisał(a):

Bylem , widziałem,  korzystałem... więcej nie wrócę. 

No, jak już tak zagaiłeś to napisz co ci się podobało a co nie. :)

Opublikowano (edytowane)

Droga do ośrodka to jedno wielkie bajoro przez las. Miałem umyty zestaw i....

Jak na takie miejsce pośrodku niczego jest po prostu za drogo, uwzględniając w to standard (łazienki w kontenerze termicznym z ciężarówki).  Zapłaciłem chyba 200 zł.

Ceny w knajpie podobnie....

Straszna patelnia.  Ze 2 ciekawe miejsca zajęte przez stałych bywalców trzymajcych tam swoje przyczepy. No i ciut mokro.

Obiekt przygotowany na weekendową imprezownie. Ja na szczęście byłem w tygodniu...

Właściciel obok prowadzi biznes i już przed 7 były stamtąd hałasy maszyn.  Pospać się nie dało...

Co do spływów.... 

Wykupiliśmy spływ na trasę 3.5-4 h na 2 kajaki . Koszt ponad 300 zł... chyba 320 lub 350. Płynąc na lajcie zrobiliśmy to w 1.5 godziny robiąc przerwę na plaży przy kempingu ,, Kemping Nad Wartą,, która trwała z 20 minut.  Na marginesie to tam następnym razem pojedziemy bo byliśmy na rekonesansie. Nie ma też żadnych zniżek na spływy dla osób z kempingu...

Dla przykładu,  18 km spływu w Bydgoszczy, ktory trwal 4 h ostrego płyniecia z przystankiem na wyspie Młynskiej kosztował taniej , bo chyba 300.

Więc generalnie czuliśmy się oszukani,  a w co drugim zdaniu właściciel oznajmiał,  że jego na wczasy w Polsce nie stać...

Jedyny plus to bardzo dobre kajaki. 

20240808_171751.jpg

20240808_151911.jpg

Na zdjęciu plaża przy kempingu Nad Wartą. Sama rzeka Wartą jest grzechu warta.  Serio 

20240809_102914.jpg

20240809_104653.jpg

20240809_102450.jpg

20240809_102440.jpg

20240809_104557.jpg

20240809_102509.jpg

20240809_104634.jpg

20240809_102359.jpg

Dla porównania gofr w Mielnie przy deptaku 8 zł.

20240809_102948.jpg

20240809_104614.jpg

I to co mnie wkurzyło najbardziej. 

Wg regulaminu zwierzęta na uwięzi,  natomiast pies właściciela marki ,,Rablador,, łazi wszędzie,  fajda gdziekolwiek (tak wlazłem) i nachalnie domaga się jedzenia,  tak że ciężko było zjeść śniadanie czy kolację... 

Edytowane przez Commander (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
5 godzin temu, Commander napisał(a):

No i paragonu nie uświadczysz , bo przecież ZUS miażdży...

Dzięki za podzielenie się opinią.

Ta droga dojazdowa bardzo wąska ?

Rozumiem że kartą płacić tam nie można. 

Rozważałem to miejsce na jakiś weekend ale po tym co napisałeś się jeszcze zastanowię ;)

Opublikowano

Bardzo wąska to może nie ale będzie ok 400 m bez asfaltu , żółte piachy i dziury z wodą...

Przed bramą kilka metrów jest wysypany tłuczeń.

Podobno weekend to namiotowe imprezy dla osob z pobliskich miejscowości, którzy działają nad jeziorem do ktorego jest 30 metrów z pola.  W tygodniu są ludzie głównie na spływy.  Oprócz nas nie było tam nikogo z PL.

Nie wiem, czy mozna płacić kartą,  bo tam jest kiepsko z zasięgiem.  Nawet nasz ruter klękał... był nacisk na papiery NBP. 

Ja napisałem że więcej nie wrócę,  ale sprawdźcie sami.

Opublikowano
Godzinę temu, Commander napisał(a):

ale będzie ok 400 m bez asfaltu

w Mołdawi potrafiłem przejechać ponad 400km i nie zobaczyć asfaltu, na Łotwie też pewnie się zdarzyły i 50-100km odcinki bez..

oczywiście wężykiem - jako humor... ;)