patriks Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Czy Szanowni koledzy znają jakiś camp lub miejsce z możliwością podłączenia się do prądu w okolicach np Wałcza, Drawska Pomorskiego, Czaplinka? Lub inne kierunki z duuuużymi grzybami tak do powiedzmy 200 km od Szczecina. Mam ochotę wyskoczyć na weekend na grzyby i ewentualnie ryby. Proszę o info i przy okazji się zrewanżuję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 A przeglądałeś forum ? Nie wierzę, że nic nie ma na ten temat. Zginiemy w otchłaniach nowych wątków. http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=2943&highlight=drawskie http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=1519&highlight=drawskie http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5338&highlight=nadnotecka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriks Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Nie przeglądałem, przyznaję sobie Zapisałem Twoje linki. Proszę admina o usunięcie tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maćki Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Pojedź do Czaplinka . Byliśmy tam na forumowy spocie w czerwcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriks Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 No i niestety... Ten weekend nie wypalił na wypad z przyczepką. Syn po rozpoczęciu roku szkolnego złapał w szkole anginę... leży z lekką gorączką... Aśka wzięła wychodne i bawi gdzieś tam przy ognisku... Ech..... Za tydzień imprezy urodzinowe Aśki i raczej przyczepa też będzie stała (urodzinki okrągłe ) Chyba zacznę szykować przyczepę do zimowego snu... oczywiście przy pomocy wątków z forum, jak przygotować sprzęt do zimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Chyba zacznę szykować przyczepę do zimowego snu... Zima rozpoczyna się chyba krótko przed Swiętami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriks Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Taką podpuchę napisałem... , bo jestem pewien, że na grzyby pod Wałcz lub Barlinek pojadę... Nie ma bata, koniec września lub początek października i lecę... Dzwoniłem pod Wałcz, nie ma grzybów, za sucho... po 15 września zapowiadają może jakiś wysyp... Powiedzieli, że 2 tyg po pełni księżyca coś powinno się ruszyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosmanzbryzy Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 U nas sa i odleglosc niemal sie zgadza :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriks Posted September 12, 2009 Author Share Posted September 12, 2009 No niemal rzut beretem Ma padać w tygodniu więc grzybki powinny się pojawić w większej ilości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts