bart123 Posted February 22 Cześć! Z rodziną planuje zakup naszej pierwszej czepki i rozpoczęcie przygody, niestety nie mam doświadczenia w zakupie i weryfikacji takiej przyczepy, więc zwracam sie do was o pomoc, szczególnie, że mam 500km aby dojechać i ją sprawdzić. Jestem zainteresowany zakupem CHATEAU Calista 430 rok 1999 z OLX https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-kempingowa-chateau-calista-430-rok-1999-CID5-IDGas8n.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=6 Faktycznie z zdjęć na moje oko wygląda za zadbaną, brakuje mi tylko środkowego blaciku na kuchni. Przyczepka jest od prywatnego handlarza z Holandii, wg niego stan jest idealny. Czy ktoś zna może tego sprzedawcę, co sądzicie o samej przyczepce? Czy może ktoś z was jes miejscowy i mógłbym prosić o przysługę? Pozdrawiam, Bartek Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofCC Posted February 23 Na zdjęciach nie wygląda źle. To co mówi handlarz bierz z dużym dystansem. Jak masz niedaleko to jedź i obejrzyj. Napisz też w tym wątku. Tam napewno więcej osób pomoże Quote Share this post Link to post Share on other sites
bart123 Posted February 24 Dziękuję za odpowiedź, niestety mam 500km więć sporo. Napisałem posta w sugerowanej kategorii. Quote Share this post Link to post Share on other sites