Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałabym zamontować do przyczepy stałe przyłacze wody z reduktorem ciśnienia,ale w okolicach Bydgoszczy nie ma serwisu gdzie mogłabym to zrobić.Czy istnieją firmy które to robią u klienta.

Opublikowano

Też myślałem o stały przyłączu , ale póki co na naszych kempingach nie wiele jest takich przyłączy...więc zamontowałem do swojej "enki" taki sam wlew jak prezentujuę kol. wir

Opublikowano

Mam takie przyłacze wody ale niestety nie mogę polecić zakładu bo zakładane było w niemczech a właściwie przyłącze dostałem w ramach oferty. Zainteresowała mnie jednak wypowiedź kolegi Serka

- to jak jest z dostępnością "stałej" wody na kempingach w Polsce

- a jak jest na kempingach za granicą

analizując cenniki kempingów nie zauważyłem opłaty za wodę w wężu.

Sorry z off topa ale może osoby zastanawiające się nad założeniem podobnej instalacji będą miały jasność czy warto czy nie.

Opublikowano

Ok mi chodzio o to ,że nie raz człoweik musiałby miec całkiem sporej długosci waż...a on nie nalezy do lekkich , wiec i z tego powodu zrezygnowałem z takiego sposobu napełniania zbiorników na czysta wode...- dowożę wózeczkiem na kółeczkach...

Ps.

Może się żle wyraziłem... :nono:

Ja bardzej patrzyłem pod tym względem ,ze nie na wszystkich jak nie wiekszości pól nie ma przyłącza wodnego na każde stanowisko przy którym sie stoi... tak samo jest w opróżnianiem brudnej wodu..

choć na jednym tamkim polu kempingowym juz byłem gdzie mogłem się podłączyc ze wszstkim i tylko całe przyłącze miec dla własnego użytku , ale nie skorzystałem ... :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Chciałabym zamontować do przyczepy stałe przyłacze wody z reduktorem ciśnienia,ale w okolicach Bydgoszczy nie ma serwisu gdzie mogłabym to zrobić.Czy istnieją firmy które to robią u klienta.

znalazlem stary post... ale tyczy sie tego co szukam... nawet widze ze mamy ten sam model cepki...

'funkiaa'- rozwiazalas juz temat przylacza wody?

ja zaczynam powoli zbierac materialy na przebudowe cepki... i tak lookam co i jak :)