Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam 

znalazłam taką przyczepę https://www.olx.pl/oferta/hobby-450-de-luxe-easy-2001-rok-dmc-1250-kg-CID5-IDxx7z9.html  

co myślicie ,macie jakieś zastrzeżenia  ?

Ja słyszałam i czytałam , że przyczepy tej marki  są spoko i że są porządne.

sprzedawca ma mi napisać więcej informacji na temat przyczepy bo w opisie nie ma za dużo.

Edytowane przez klaudia35 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
20 minut temu, klaudia35 napisał:

Witam 

znalazłam taką przyczepę https://www.olx.pl/oferta/hobby-450-de-luxe-easy-2001-rok-dmc-1250-kg-CID5-IDxx7z9.html  

co myślicie ,macie jakieś zastrzeżenia  ?

Ja słyszałam i czytałam , że przyczepy tej marki  są spoko i że są porządne

Każda przyczepa może być porządna. Wszystko zależy od tego jak była traktowana.

Ta akurat ma pęknięcia poszycia na tylnej ścianie. Czyżby była przeładowana rowerami?

Opublikowano
4 minuty temu, jacek00 napisał:

Ta akurat ma pęknięcia poszycia na tylnej ścianie. Czyżby była przeładowana rowerami?

To faktycznie znak ostrzegawczy. Albo mocno przeładowana - mniejszy problem tylko pasowało by zapomnieć o bagażniku i uszczelnić uszkodzenia, albo zawilgnięta i puściła konstrukcja - to już duży problem ( i bardziej prawdopodobny bo bagażnik tylko na 2 rowerki ). Bez macania nic nie będzie wiadomo.

Opublikowano

.... tylnia ściana pogięta/pofalowana + to samo na zwieńczeniu dachu -  pofalowane listwy, uszczelniacz wychodzi - ściana "sztywności" pewnie już nie ma, czołowa szyba jest pęknięta (no chyba, że to odbicie) .....

..... nie jest to dobry wybór - ten kto ją sprzeda - będzie miał problem z głowy .....

TOM

Opublikowano

Czy warto nie wiem, wiem natomiast, że od września jest wystawiona na sprzedajemy.pl a dopiero od niedawna na olx... Wydaje mi się, że o czymś to świadczy - porządny towar nie sprzedaje się tak długo zwłaszcza, że cena nie jest "przesadzona".

Opublikowano

Dzięki dopiero teraz zauważyłam że z tylnią ścianą jest coś nie tak . A niby nie jest uszkodzona. Dzięki