Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich,

Od jakiegoś czasu czyt na forum artykuły odnośnie pierwszego zakupu i coraz bliżej żeby chyba podjąć decyzję. Przeglądam strony i taka przyczepa wydaje mi się ciekawa. Nie oglądałem jej jeszcze, w pierwszej kolejności pisze na forum. Poszukuję czegoś niedużego do ok 9000zl, wiem już ze angielki odpadają...

Proszę o opinie.

https://www.otomoto.pl/oferta/hobby-370-de-lux-badanie-techn-do-29-08-18-r-oc-do-21-05-19-r-4-5-osob-ID6AvR1e.html#gallery-grid-full

Edytowane przez Sadyhem (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Zdjęcia nie są dobrej jakości, nie pokazują newralgicznych miejsc (to normalne bo to ogłoszenie do sprzedaży). To zdjęcia poglądowe z których można się jedynie dowiedzieć jak przyczepa wygląda, rozkład w środku, ... nie wiele więcej. Poglądowo niczego złego nie widać. Nie masz daleko, pojedź, zobacz, "obmacaj", ... . Oglądanie przyczep przed zakupem to też sztuka, którą trzeba ćwiczyć :yes:.

Edytowane przez zuczek (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Przyczepa nie ma łazienki. Jak dla mnie to duży minus. Na plus duża ładowność.

A hasło " dostawiany duży przedsionek z podłogą" brzmi bardzo niepokojąco. Pewnie była używana stacjonarnie.

Opublikowano

Podpisuję się do informacji powyżej.

A gdzie WC? No chyba że Tobie nie zależy na takim wyposażeniu.

Nowa pompka do wody to koszt max 50 zł = To gościu zainwestował !!!

Wąchaj, macaj narożniki, rączki manewrowe, bakista... Pozwodzenia

Opublikowano
8 minut temu, BUMERANG napisał:

Przyczepa nie ma łazienki. Jak dla mnie to duży minus. Na plus duża ładowność.

A hasło " dostawiany duży przedsionek z podłogą" brzmi bardzo niepokojąco. Pewnie była używana stacjonarnie.

Czytaj ze zrozumieniem oraz oglądaj zdjęcia. ;) Czy jak napiszę w ogłoszeniu że używana przez 4 - 6 tygodni w roku zamiast standardowych 2 tygodni to też będzie to "brzmi bardzo niepokojąco"

Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, roadwarrior23 napisał:

Czytaj ze zrozumieniem oraz oglądaj zdjęcia. ;) Czy jak napiszę w ogłoszeniu że używana przez 4 - 6 tygodni w roku zamiast standardowych 2 tygodni to też będzie to "brzmi bardzo niepokojąco"

Pozdrawiam

Te zdjęcia z przedsionkiem nie otwierają się w głównej przeglądarce przeoczyłem :blagac: Słowo dostawiany jest bardzo mylące ;)