KrzysztofCC Posted May 20, 2018 Witam! Mam pytanie Czy znacie dobre pole namiotowe z przyłączem do prądu i sanitariatami nad jeziorem Czorsztynskim , Roznowskim lub nad rzeka w rejonie Nowego Sączą i Limanowej? Łęg odpada bo otwierają dopiero 16 czerwca a ja chce pojechać gdzies na Boże Ciało Prosze o pomoc!! Pozdrawiam Krzysiek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Co sądzicie o tym?Camping Przystań Frydmanhttp://www.przystanwodna.pl/strony/o-nasWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
rumpel Posted May 20, 2018 (edited) Łęg być może otworzą na Boże Ciało - zasłyszane u źródła. Zaglądaj na ich stronę, z pewnością ogłoszą. Edit. Na facebooku potwierdzają - jeśli wyrobią się z głównymi przygotowaniami do sezonu to otworzą. Edited May 20, 2018 by rumpel (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofCC Posted May 20, 2018 Dzięki rumpelBędę śledził ich stronę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaulinaS Posted May 21, 2018 W pobliżu Łęgu jest jeszcze "Polana Sosny" otwarta chyba cały rok. W Nowym Sączu jest też fajna miejscówka Camping Przystań Podwierzbie również otwarte. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofCC Posted May 22, 2018 Patrzyłem na Camping Przystań. Fajne miejsce tylko nie wiem jak wyglądają sanitariaty. Może macie jakieś zdjęcia?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
djlucky Posted May 22, 2018 Nad jeziorem rożnowskim polecam pole namiotowe żagiel w Bartkowej-Posadowej http://www.domkizagiel.pl/ , pole znajduje się zaraz nad jeziorem, byłem tam 3 razy złego słowa nie powiem. Można tam pięknie powędkować, sanitariaty dobre , jest ciepła woda pod prysznicem, ubikacje regularnie sprzątanie, ogólnie pole dobrze utrzymane, są rowerki kajaki. przywiozłem z tamtą wiele dobrych wspomnień, a sam właściciel nie ma problemu by komuś zwrócić uwagę gościom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
krisio Posted May 22, 2018 4 godziny temu, KrzysztofCC napisał: Patrzyłem na Camping Przystań. Fajne miejsce tylko nie wiem jak wyglądają sanitariaty. Może macie jakieś zdjęcia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sanitariaty są tam na wysokim poziomie. Bedzie tam spotkanie karawaningowe 15-17,06 więc wpadaj sam sprawdzisz Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofCC Posted May 22, 2018 Pytam bo na stronie nie znalazłem żadnych zdjeć i chciałbym sie dowiedzieć jak to wyglada Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
krisio Posted May 22, 2018 Godzinę temu, KrzysztofCC napisał: Pytam bo na stronie nie znalazłem żadnych zdjeć i chciałbym sie dowiedzieć jak to wyglada Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tutaj w tym wątku kolega wkleił zdjęcia Postaram się porobić fotki i po spotkaniu wkleję Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofCC Posted May 22, 2018 Dziękuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofCC Posted May 22, 2018 Okazało się , że Lęg startuje w Boże Ciało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted May 24, 2018 My też myślimy mocno o Łęgu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzeniu Posted May 24, 2018 Ciekawe czy w łęgu na Boże Ciało będzie kontener z kiblami na środku? Na majówkę nie było jeszcze. Prąd za to zrobili wszędzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted May 24, 2018 Podobno publikacje i prysznice będą nowe... Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofCC Posted May 24, 2018 Na Facebooku jest zdjecieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites