Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w przewiezieniu zderzaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem pisze po prośbie :) potrzebuję przewieźć zderzak od mojej hobbitki do carbonplastu do chorzowa z okolic wrocławia. Byłem ugadany w punkcie dpd że wezmą, nadałem dzisiaj a okazało się że do 180cm długości :/ bez sensu mi jechać 2x 170km żeby zostawić i odebrać. Może ktoś by jechał czymś większym żeby wrzucić na pake, i za jakąś flaszke mógłby wziąć. w okolicach wrocka mogę bez problemu podrzucić. Wymiary tak jak teraz spakowane w kartony 240x60x60, ale jakbym owinął tylko w strech to 225x50x20. Ciężkie nie jest, myślę do 10kg. 

Post nie pasował do działu ogłoszeń, dlatego pozwoliłem sobie tutaj go wrzucić. A zależy mi na carbonplaście bo robią elementy do przyczep i wie o co chodzi, a nie chciałbym żeby jakiś rzeźnik w dowolnym punkcie spawania plastiku nieestetycznie to zrobił

Opublikowano

Dzisiaj mi odbili u kuriera :/ a jakoś do połowy kwietnia jest szansa że będziesz jechał w tamtą stronę?

Opublikowano (edytowane)

Też sprawdzałem, tylko w strechu to by przeszło tylko boje się że jak będzie w samej folii to zamiast naprawy małego pęknięcia będzie odbudowa zderzaka :( 

Gdybym wiedział że takie chocki klocki wyjdą to bym tego nie ruszał, a jak już mam rozgrzebane to chciałbym zrobić ten zderzak

Edytowane przez jacekzoo (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
2 godziny temu, jacekzoo napisał:

Dzisiaj mi odbili u kuriera :/ a jakoś do połowy kwietnia jest szansa że będziesz jechał w tamtą stronę?

kwiecień mam cały zagraniczny, maj w zasadzie też. ^_^

Opublikowano

Jacek, będę zawoził przyczepę na przegląd do Procampu we Wrocku. Wracając mogę zabrać zderzak. Będę jechał pomiędzy 10 a 18 kwietnia.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, leszek napisał:

tutaj pisze że można wysłać zderzak za 55 zł  http://tania-paczka.net/ceny-wysylki-czesci-samochodowych/.html 

@leszek nie znałem tej strony, dziękuję, sprawdzę. Tą z priv też :)

3 godziny temu, chris_66 napisał:

kwiecień mam cały zagraniczny, maj w zasadzie też. ^_^

@chris_66 Trudno, ale dzięki :ok:

1 godzinę temu, bw81 napisał:

Jacek, będę zawoził przyczepę na przegląd do Procampu we Wrocku. Wracając mogę zabrać zderzak. Będę jechał pomiędzy 10 a 18 kwietnia.

@bw81 Bartek dzięki serdeczne, przepakuję paczke i sprawdzę linki od Leszka, jak się uda załatwić to nie będę Ci głowy zawracał. Ale jak nie wyjdzie z tymi kurierami to się zgłoszę na priv :)

Edytowane przez jacekzoo (wyświetl historię edycji)