Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

boje się, że to może być rarytas w PL.

Na czym konkretnie polega problem? Może da się pokleić?

Jeżeli to tylko dolny lewy róg, można dorobić z innej - są przecież wersje silver.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uszkodzony lewy dolny róg i malutki kawałek górny lewy,pozbierałem wszystkie kawałeczki ale nie mam pewności czy któregoś nie brakuje i nie wiem do kogo uderzyć żeby to w miarę porządnie pokleić,

Rozmawiałem z kolegą z CarbonPlast mówił że niema problemu z poklejeniem ewentualnie z dorobieniem tego narożnika i zobaczymy co z tego wyjdzie choć nie ukrywam że ja jestem z okolic zielonej góry a przyczepa jest w ciągłym użytkowaniu dla tego Prośba; może ktoś by doradził do kogo można się zgłosić z tym klejeniem żeby poszukać jakiegoś fachowca z okolic.

Dodam że szybę znalazłem w Polsce koszt nowej 1650zł

Dziękuję serdecznie za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam

boje się, że to może być rarytas w PL.

Na czym konkretnie polega problem? Może da się pokleić?

Jeżeli to tylko dolny lewy róg, można dorobić z innej - są przecież wersje silver.

dodaje fotki na których widać jak to wygląda pozdrawiam

post-20101-0-50905500-1445338395_thumb.jpg

post-20101-0-97564400-1445338408_thumb.jpg

post-20101-0-50434500-1445338497_thumb.jpg

post-20101-0-59760800-1445338506_thumb.jpg

post-20101-0-37344100-1445338516_thumb.jpg

Opublikowano

Jeżeli masz wszystkie elementy tego okienka spróbuj pokleić Acryfixem 116.

Zostanie ślad, można szlifować.

Było już trochę na forum na temat tego kleju - chociażby mój temat.

http://forum.karawaning.pl/topic/6432-wyjmowanie-przedniego-okna-uchylnego/?hl=%2Bacryfix+%2B116

Opublikowano

Daj znać jak ci poszło.

Okno na stół i składaj puzzle.

Pamiętaj że ten klej szybko chwyta najpierw przygotuj i oczyść elementy.