Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hej:  :hej:

Podczas poprzedniego weekendu i pobytu na polu "u Sikory", pojawił się plan aby zrobić tam zakończenie lata.

Zostałem wytypowany przez załogi uczestniczące w rozmowie aby założyć temacik, więc zakładam.

Jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć to śmiało. Będzie kilka załóg, m.in. przedstawiciele ziemi Kujawskiej, Wielkopolskiej jak i Łódzkiej (na pewno ja bo budka już tam stacjonuje od 31.07 i dojeżdżam na weekendy :P)..

Miejsce spotkania to kemping "u Sikory" w Niedźwiadach Małych k. Ślesina.

Sam kemping już znany i opisywany na forum więc opisywać nie ma co (no może poza tym, że ze względu na chorobę właściciela inwestycji sanitarnej - nowe sanitariaty, nie udało się uruchomić na ten sezon), więc korzystamy z tych co były.

Opłaty małe:

- załoga już bywająca 30zł (cała załoga)/doba

- nowa załoga 35zł (cała załoga)/doba

- prąd 1,5 kWh z licznika na słupku prądowym.

Spotkanie i wątek maja charakter luźny i informacyjny, nie jest to spotkanie ze sztywnymi ramami czasowymi jak i zagospodarowaniem dnia (tutaj każdy działa według własnego widzi mi się).

Jak znam życie to i pewnie ognisko się zorganizuje aby było przyjemniej posiedzieć i  :pub:  :biwak: .

A więc jak ktoś ma ochotę  :drive:  to zapraszamy, a jak by się jeszcze wpisał na listę to już super (ale nie wymagane).

Lista:

1. strus251 - 2 + 1 (Klaudia, 7 lat)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

He, he, Piotrek, jesteś guru, Ty solówką a inni z ogonem. :hehe: Kiedy ściągasz cepkę do Łodzi?

Opublikowano

To nie tak ;).

Podczas spitkania w week padlo a moze zrobimy tu jakies spotkanie?

Wiec jak tak stanelo to postanowilem budki nie zabierac, bo czasu na jazde szkoda :]

Budke sciagne wlasnie po tym spotkaniu a teraz na week tez tam lece (juz dzis wieczorkiem).

Nawet zabieram kilka gadzetow aby poinstalowac na kempie bo bobjak budy w domu nie ma to nie ma kiedy podlubac ;).

Opublikowano

Piotruś, 5 września arbajtuję, więc nie dojedziemy (szkoda, bo by się nadrobiło nasze zaległości). Planuję, ale powtarzam,  planuję 11-13 września Przedbórz. Jak 6 ego września ściągniesz cepkę,  to może wtedy podjedziesz do Przedborza. Jeszcze w opcji jest Tresta, zobaczymy. W sumie wszystko zależy od pogody. Może ktoś z Ziomali ma jakiś inny pomysł na weekend 11-13 września :hmm: .

Opublikowano

Śmiało mogę domalować nas do listy obecności! Skład jak taki jak zawsze (2+1), a dotrzemy prawdopodobnie tak jak ostatnio czyli w piątek po południu.

Opublikowano

Jurek, dzialaj aby wolne miala.

Darek, szwagier kiedys musi sie rozdziewiczyc. Wiem ze to moze byc glebika woda dla niego, ale co tam, ratownika sie mu przydzieli :D