Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Początki lipca mają być bardzo upalne dlatego po wstępnych rozmowach przy okazji spotkania w Więcborku zakładam temat.

Zasady dopisywania do listy standardowe poprzez wklejanie .

Jak jest w Smerzynie to raczej wiemy,trzeba zabrać wodę , akumulator i reszta według uznania.

Lista :

1. Misiek 2 + Łeba

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Lista :

1. Misiek 2 + Łeba

2. irek w 2+1 

3.Krzysztof0009  2+1

4.Kogi

Opublikowano

Lista :

1. Misiek 2 + Łeba

2. irek w 2+1 

3.Krzysztof0009  2+1

4.Kogi

Widzę ,że w środku nocy doszedłeś do słusznego wniosku i się zapisałeś  :]

Opublikowano

Mam nadzieję,że się uda i dojedziemy.....

Lista :

1. Misiek 2 + Łeba
2. irek w 2+1 
3.Krzysztof0009  2+1
4.Kogi
5. Werusie
Opublikowano

Widzę ,że w środku nocy doszedłeś do słusznego wniosku i się zapisałeś  :]

A tak, musiałem medytować podczas wschodzącego słońca i wtedy zapadła decyzja i okrzyk radości aż wszyskie koty i dziki uciekły :] . A tak na serio to przyjadę sam. Uzgodniliśmy z żoną: ja w jedną stronę a ona w drugą i tyle.

Opublikowano (edytowane)

A tak, musiałem medytować podczas wschodzącego słońca i wtedy zapadła decyzja i okrzyk radości aż wszyskie koty i dziki uciekły :] . A tak na serio to przyjadę sam. Uzgodniliśmy z żoną: ja w jedną stronę a ona w drugą i tyle.

Jacku twoja żonka nas nie lubi  :]  a może jeszcze zmieni zdanie i przyjedzie.

Edytowane przez krzysztof0009 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

mileniusz ,ale to jest na dziko ,żeby potem nie było że coś nie doczytałeś  :] .

Po drodze mozecie jeszcze zachaczyć o Więcbork   (fajne miejsce i za darmo) i przeczekać tam kilka dni ,a potem na Rzewnice.

Edytowane przez irek w (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
Lista :

1. Misiek 2 + Łeba

2. irek w 2+1 

3.Krzysztof0009  2+1

4.Kogi

5. Werusie

6.mileniusz 2+1

Opublikowano

Dla tych, którzy chcieliby, a nie wiedzą gdzie   :yay:

współrzedne GPS dla skrętu z szosy   Łabiszyn - Chomętowo /w lewo/    52.9398679°N, 17.8582351°E                                      

współrzędne GPS miejsca                       52.9386135°N, 17.8599303°E

Opublikowano

Heniu, czy to jest miejscówka nad samym jeziorem?

Nigdy tam nie byliśmy, może byśmy się wybrali  :hmm: , ale dopiero w piątek będę wiedziała. :oslabiony:

Opublikowano

Wpisz w wyszukiwarce karawaning.pl /u góry po prawej/ Smerzyn i wyswietlą ci się linki do fotek z poprzednich pobytów.

TO JEST NAD SAMĄ WODĄ przy lesie-ale bez pradu,trzeba mieć instalację własną na aku 12V.

Zapraszamy