Kamil_kms_ Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów Dwa dni temu kupiłem przyczepę WILK z 1998 roku. Jest uszkodzona więc czeka mnie trochę zabawy. Jest to moja pierwsza przyczepa. Cencie proszę czy dobrze wybrałem, Założyłem też temat w dziale Ściany, okna i zabudowa meblowa odnośnie waszej pomocy przy naprawie. Pozdrawiam wszystkich . Edytowane 22 Lutego 2015 przez Kamil_kms_ (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUMERANG Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No kawał przyczepy. Bardzo mi się podoba układ. Co do wyboru - zależy od końcowego kosztu zakupu + naprawy. Jeżeli tylko ten narożnik będzie do naprawy to raczej spoko nie powinno być większych problemów. Ile to ma DMC pewnie z 1,5 tony albo lepiej Powodzenia przy naprawie i niskich kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_kms_ Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) DMC 1,5 tony trochę dużo ale mam mesterkę więc " prawie" nie odczuwam Podpiąłem ją dzisiaj do sharana, trochę cienko to wyglądało, foto niżej. Za przyczepę zapłaciłem 13 000 zł i sam już nie wiem czy przepłaciłem czy nie. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Kamil_kms_ (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_kms_ Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blumore Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Tak zapytam z ciekawości kupiłeś ją dlatego, że lubisz "majsterkować" czy dlatego że była Twoim zdaniem tania?Bo dokładając 4-6 tyś można rocznikowo wyrwać nieuszkodzoną i powiedział bym że nawet w lepszym stanie. Wiem też że czasem ma sie ograniczony i ustalony z góry portfel, ale sądzę, że ta naprawa to nie będzie pare stówek. Nie napisałeś też czy zamierzasz z nią podróżować czy tylko stacjonarnie. W tym momencie dylematy czy przepłaciłeś czy nie nie mają już sensu. Mina dzieciaków chyba wyraźnie mówi żebyś zabierał się do roboty i zabrał ich w podróż A na tym forum jest sporo osób które na każdym etapie naprawy tej cepki pomogą. p.s. układ zajefajny też z takim samym kupiłem i dzieciaki mega zadowolone Edytowane 23 Lutego 2015 przez blumore (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszK Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Na przyczepe z pietrowym lozkiem wszystkie dzieciaki reagują podobnie ;-) ja ze swoja wrocilem do domu po 24 godzinach podrozy ale te 30 minut radochy dzieciaka w budzie jak podjechalem pod domu... bezcenne, pomimo ze mamy jeszcze jadna budke, ale nie ma pietrusa ;-) Bedzie wymagala troche czasu i pracy, pieniedzy... ale jak juz ruszycie na urlop, to to juz nie bedzie sie liczylo .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketrab Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 No ja po zakupie przyczepy z piętrusem musiałem w domu łóżko zmieniać dzieciakom. Jeśli tylko naprawa będzie solidnie wykonana to będziesz miał kawał dobrej budki. Układ sprawdza się rewelacyjnie, mamy taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi