kasia782 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 witam serdecznie jestem nowa na forum chcialam zapytać szanownych formułowiczów jaka przyczepe polecalibyscie na postoj stacjonarny (podajcie nazwy, co maja). Kupilam kawalek dzialeczki i na weekendy chciałabym wyjezdzac odpoczac sobie i stad moja prosba o doradzenie w sprawie, dziekuje i licze na odp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Jeżeli nie zamierzasz jej ciągać to jak największą i koniecznie z łazienką, ale zastanów się nad domkiem holenderskim. Powinnaś się w tej cenie zmieścić oczywiście za jakiś używany. Np. znalazłem takie coś http://www.swistak.pl/uzytkownicy_aukcje/autosholland.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Witaj, jak na działeczkę to tak jak napisał Yabulon, domek holenderski. Gorzej gdy teren nie ogrodzony i pod nieobecność właścicieli domek narażony na ograbienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasia782 Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 ale nawet ogrodzony nei daje pewnosci, trtzeba bedzie chyba bulic i zrobic monitorig co do tych domków to nawet czyste w srodku sa tylko tak z zewnatrz jakos odstraszajaco wygladaja ale moze sie myle -) bede wdzieczna za kolejne wypowiedzi i propozycje ceikwe czy rownie trudno mi bedzie ustrzelic cos w dobeym stanie tak jak czytałam ze trudno jest przyczepę kupić. Jednoczesnie mysle ze z wyposazeniem koszt 9ooo jest OK jesli chodzi o taki domek prawda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts