Kozaczki Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jako ciekawostka ( a może ktoś się skusi i obejrzymy go na zlocie ) http://www.auto-swiat.pl/zdjecia/mercedes-marco-polo-debiut-kampera-w-polsce/b3q68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Normalnie jak moja V-ałka tylko dachu podnoszonego nie mam ale reszta toż to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof57 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Przy całej mojej sympatii do Mercedesa to określenia o luksusie redaktor wygenerował chyba po puknięciu mózgownicą w niepodniesiony dach. Ciekawe czy on widział ten samochód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszK Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 wygodny hotel na kolach... Redaktorzyna pocisnal... Czasy hoteli bez kibla i prysznica minely razem z Orbisem na zapisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekN Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Widziałem go dziś na targach Wiatr i Woda- jakiegoś specjalnie wrażenia to na mnie nie zrobił, i chyba bym go nie kupił nawet gdyby było mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof57 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 wygodny hotel na kolach... Redaktorzyna pocisnal... Czasy hoteli bez kibla i prysznica minely razem z Orbisem na zapisy... Wg redaktora prysznic ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helmut Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Widziałem go dziś na targach Wiatr i Woda- jakiegoś specjalnie wrażenia to na mnie nie zrobił, i chyba bym go nie kupił nawet gdyby było mnie stać A chyba cena wrażenie na tobie zrobiła ? - 50 tys € ! Za taka kase masz już nowego kampera. A taki kompletny "golas" to 36 tys. € Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Nie można rozpatrywać ani porównywać tego auta do kampera To poprostu osobówka w której można sporadycznie sie przekimać Ja bym bardzo chętnie przyjął taką V-ke w wersji MarcoPolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi