Magic Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć Oto i mój nabytek! Przyczepa całkiem ciekawa w środku, wyprodukowana w 2005rCiężka pieruńsko DMC 1400... Kupiona w komisie nieopodal Kutna i oto zdjęcia z ogłoszenia. Chętnie odpowiem na pytania jeśli chcecie coś jeszcze wiedzieć gdyż nie wiem co jeszcze opisać I tu moje pytanie... czy użycie słowa "move" w nazwie nie sugeruje, że powinna mieć mover? Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Magic (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokes Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam, oglądałem tam kilka przyczep i wszystkie były po przejściach. Czy w twojej nie widać żadnych poważniejszych napraw? Jakoś tylna ściana wydaj się być dużo nowsza/jaśniejsza. Mam nadzieję, że akurat twoja jest OK. Co do movera to łatwo to sprawdzić bo widoczny jest od zewnątrz Czy sprzedający dołożył roletę tak jak reklamował na innych ogłoszeniach? bo na zdjęciach już jej nie widzę. http://autocampingi.gratka.pl/ogl/16894679.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 No właśnie.... Oglądałem z każdej strony, masę pierdół jest do zrobienia ale to na zasadzie tu śrubka tam zaślepka. Ogólnie ta sztuka jest sucha i po wnikliwym oglądaniu nie jest po przejściach kolizyjnych. Nawet powiem więcej, tylna ściana raczej jest fabryką. Jedyne co mnie wnerwiło, to widocznie komuś się rączka lewa tylna naderwała i śrubę na wylot zapakował.... W niedzielę będę znów przy cepie to sprawdzę różnicę kolorów, ale wydaje mi się, że to tylko różnica na zdjęciu. Co do movera, to ja wiem, że go widać jednak ja go właśnie nie mam i zastanawiam się czy move w nazwie nie jest przypadkiem od tego. Kwestia rolety... rolety nie było, jednak ja mam już namiot i przyczepa była tańsza o 3 tysiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof57 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 No właśnie.... Oglądałem z każdej strony, masę pierdół jest do zrobienia ale to na zasadzie tu śrubka tam zaślepka. Ogólnie ta sztuka jest sucha i po wnikliwym oglądaniu nie jest po przejściach kolizyjnych. Nawet powiem więcej, tylna ściana raczej jest fabryką. Jedyne co mnie wnerwiło, to widocznie komuś się rączka lewa tylna naderwała i śrubę na wylot zapakował.... W niedzielę będę znów przy cepie to sprawdzę różnicę kolorów, ale wydaje mi się, że to tylko różnica na zdjęciu. Co do movera, to ja wiem, że go widać jednak ja go właśnie nie mam i zastanawiam się czy move w nazwie nie jest przypadkiem od tego. Kwestia rolety... rolety nie było, jednak ja mam już namiot i przyczepa była tańsza o 3 tysiące... Z moich doświadczeń : z miejsca gdzie jest wyrwana rączka zakreślamy obszar o promieniu 1,5m - to jest skala problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Z moich doświadczeń : z miejsca gdzie jest wyrwana rączka zakreślamy obszar o promieniu 1,5m - to jest skala problemu. Ona nie jest chamsko wyrwana, tylko widocznie była jakoś naruszona, bo wszystko w okolicy jest glanc pomada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Aha, sprawdziłem, rączka nie była wyrwana, w tym modelu to fabrycznie tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek78 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam!!! Przyczepka fajna kiedyś wydawało mi się że to najlepszy rozkład w przyczepie, dopuki się nie przymierzyłem do tego wyrka ze ściętym rogiem dla mnie za krótko ale niestety dla prawie 2m osoby jęzdzącej z ogonem ciężko jest znależć na tyle długie wyro Masa rzeczywiście duża , moja o podobnych wymiarach ma 1060 DMC . Może masę własną mają podobną a do twojej poprostu można wrzucić troszkę więcej bagażu Jaką by się nie kupiło i tak zawsze coś robi się typowo pod siebię "delikatne przeróbki: Jezeli to twoja pierwsza czepka to dobry zakup ja zaczynałem od Home-Car z 83r dużo pracy mnie kosztowała zmieniłem tylko dlatego bo żona narzekała na brak prysznica.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 I po co było tak rosnąć? Co ciekawe, jest ciut starszy model, który nazywa się bodajże carat, identyczny układ, ciut jaśniejsze wnętrze a DMC 1100... Więc nie wiem do końca o co kaman.Pierwsza Cepa, troche zmian i myślę że na parę ładnych lat zagości w naszym posiadaniu. Tu jest brodzik, ale nie ma prysznica.... stwierdziliśmy, że nie smieniamy bo w miejsca gdzie będziemy jeździć zawsze się znajdzie kawałek wody i mydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek78 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 VII- Spotkanie knajpowo-salowo-karnawałowe w Warszawie. Wybierz się na to spotkanie ja idę pierwszy raz, ale napewno sporo rzeczy się dowiesz i poznasz dużo ciekawych ludzi tzn sympatyków karawaningu;) ja na to liczę . Co do brodzika pomyśl czy nie uruchomić małego prysznica;) czasami - uwierz przydaję się . POZDRAWIAM Jakby co to zawsze złapiesz mnie pod "fonem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Chętnie bym się przeszedł, jednak spotkanie jest w terminie mojego wyjazdu na narty planowanego już od wakacji Pokusa jest jednak wielka, ale kocham narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zawsze możesz wpaść na otwarcie sezonu ale to temat na oddzielny wątek ale knajpowe to jest jednak to co misie lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ano ano Już ja się domyślam, co tam się będzie działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jak zwykle rozmowy o karawaningu i życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nie no pewnie nie śmiał bym sądzić że pijaństwo też się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 i o budkach co znaczy move ? napewno się dowiesz % w ofercie knajpy nie ma ale ile udzwigniesz tyle wypijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi