jubi-tom Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam Wziąłem się za przeróbke naszego serwisowego ducato , rozebrałem aktualną" profesjonalną" zabudowę ( przy rozbieraniu aż się przeraziłem jakie to dziadostwo z wrocławskiej znanej firmy a tanie nie było ) . Potrzebuje zrobić miejsca do spania i najlepszym rozwiązaniem okazało się podwieszane łóżko. Szukałem i nic nie mogę znaleźć aby kupić mechanizm opuszczanego łózka z sufitu , no chyba że wszystkie te firmy co wykonują przeróbki mają własne systemy . Jeżeli ma Ktoś z was fajny pomysł na wykonanie to czekam z niecierpliwością pozdrawiam jubi-tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Hej. A co byś powiedział na łózko z TIR-a, też są składane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Hej takie składane ze ściany ?-takie też będzie bo to ma być noclegownia nawet na 5 osób:) Edytowane 29 Grudnia 2014 przez jubi-tom (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmtaxi Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tylko mechanizm na pantografie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 ponoć włosi robią i sprzedają takie mechanizmy a reimo jest dystrybutorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 no to jak reimo to pisz do Szantymena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielt Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) A może coś takiego? pomysł i realizacja mojego projektu. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez danielt (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 danielt rozumiem że się składa tylko do góry czy na dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielt Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cześć, ze względu że jest to jakby łóżko piętrowe opuszcza się do dołu. To łóżko na dole (widać fragment) jest na stałe ( zabudowa koła i dodatkowo schowek na różności). Jeśli chcesz to porobię kilka zdjęć i powiem jak to mocowałem, możesz zrobić różne warianty mocowania tego łóżka ( podpora od dołu lub podwieszone do sufitu). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak myśle że najlepszym rozwiązaniem będzie łóżko opuszczane z sufitu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielt Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 A czy nie zmniejszy Ci to w tym miejscu za dużo z wysokości. No chyba, że to będzie tył auta a łóżko montujesz w poprzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 To jest maxi ducato więc jest wysoki ,a łóżka montuje po długości bo w poprzek jest za wąsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi