--==SZULER==-- Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam Znalezione w bakiście, wygląda na nieużywane. Nie mam pojęcia gdzie to przypasować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiA Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Też coś takiego znalazłem u siebie (leżało obok rozkładanej suszarki na pranie), niestety nie doszedłem do czego służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek7476 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 ...hmmmm,też drapię się po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Może to jest "coś", co się wkopuje lub wbija w miękki grunt, przygotowując mocowanie (otwór) dla rurki suszarki parasolowej. W ten otwór wewnątrz, wstawia się np. rurkę suszarki. Suszarki te są najczęściej wykorzystywane w przydomowych ogródkach, więc składa się je, gdy nie są potrzebne lub przed zimą. Klapka "tego czegoś" zabezpiecza otwór przed wodą i śniegiem, aby zawsze można było łatwo włożyć rurkę suszarki.IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja raczej myślałem, że jest to miejsce na maszt, np. anteny. Od czasu do czasu ktoś się pojawia z pytaniem o to cudo, więc musi to być coś, co ma zastosowanie bardziej karawanigowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Może to jest "coś", co się wkopuje lub wbija w miękki grunt, przygotowując mocowanie (otwór) dla rurki suszarki parasolowej. W ten otwór wewnątrz, wstawia się np. rurkę suszarki. Suszarki te są najczęściej wykorzystywane w przydomowych ogródkach, więc składa się je, gdy nie są potrzebne lub przed zimą. Klapka "tego czegoś" zabezpiecza otwór przed wodą i śniegiem, aby zawsze można było łatwo włożyć rurkę suszarki. IMHO to coś do suszarki jest wkręcane - taki wielgaśny wkręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wiem, taki świder mam, a miałem na myśli, ze to jest osłona do tego. Na kempingach zauważyłem, że gdy ktoś nie ma tej osłony, to na taki świder (lub wkopany kawałek rurki) zakłada obcięte denko z butelki Pet, aby otwór nie został w jakiś sposób zniszczony, zasypany, zalany itp. - oczywiście w czasie, gdy nie ma w nim rurki parasola, suszarki, czy masztu anteny (sposób wykorzystania jest przecież dowolny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziak13 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Kristofer, jak w większości przypadków ma rację. To służy do mocowania suszarki w gruncie. Wpiszcie w google suszarka ogrodowa i w opcji grafiki jest to pokazane. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez dyziak13 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Sprytne, od razu widać, że niemiecka robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reflexes Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Sprytne to by było jakby było ostre. Jakoś słabo widzę wciskanie/wbijanie tego w grunt, nawet miękki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwojtek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ja miałem coś takiego jako redukcję do standardowego mocowania wkręcanego w grunt, innymi słowy aby suszarka nie latała w kielichu te skrzydełka na białej tulejce winny unieruchomić ją na sztywno a dopiero do tego wkładałem suszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi