adamdiver Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 czy ktoś zna campingi nad morzem otwarte w listopadzie ? dzięki z góry za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaK Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @adamdiver: www.caravancampingwestkapelle.nl ... ale pewnie o inne morze chodzi... Z Essen pozdrawia MaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriks Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Zapytaj w Świnoujściu na kempingu oraz w Międzyzdrojach na kempingu 24 - na kemp 24 gościli tam całorocznie, pomimo, że wpis na stronie, że w tych terminach zamknięte - widziałem przyjętych obcokrajowców, rozmawiałem, sam jednak nie stacjonowałem w tych terminach nad morzem ;-) edit Jeżeli będziesz zainteresowany na zachodniopomorskie na te terminy nad morzem to moge na PW zapodać parę pensjonat prywatny np. w Dzwinowie, kóry zapewne przyjmie Ciebie na swojej posesji z dostępem do łazienek, cen nie znam. Edytowane 30 Października 2014 przez patriks (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 pod brzozami też sprawdziłem że czynny, więc może tam ;-) ale dzięki za pozostałe info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Gallus w Krynicy M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Gallus w Krynicy M Comsio ale on w listopadzie czynny jest ? bo on mi najbardziej pasuje bo w linii proste=najbliżej z Warszawy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo63 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Comsio ale on w listopadzie czynny jest ? bo on mi najbardziej pasuje bo w linii proste=najbliżej z Warszawy ;-) na 100% czynny pytałem w tym roku mają CAŁOROCZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Gallus w Krynicy M Wiesiek czemu żeś nie mówił w listopadzie można było wyskoczyć, week był ługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 W poniedzałek zaparkwałem w gararzu . Marcin na 8 Marca polecimy, z zrobimy im frajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi