DreamsOnWheels Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam wszystkich serdecznie, jesteśmy nowi na forum, więc zacznę od przedstawienia się. Ja jestem Judyta, mój ukochany współtowarzysz podróży życiowej to Marcin. Od 4 prawie lat jeździmy sobie po Europie kamperem (już trzecim w krótkiej karierze kamperowania) i opisujemy wszystko na blogu dreamsonwheels.pl. Dwa razy w roku urządzamy dłuższe wyprawy - 3 tygodniową i 10-dniową. W ciągu roku wyjeżdżamy nieco bliżej w prawie każdy pogodny weekend, najczęściej do Niemiec, z racji zamieszkiwania przy zachodniej granicy. W tym roku byliśmy na Peloponezie, który urzekł nas bezdennie. Jest zupełnie inny niż reszta Grecji, bardziej grecki i autentyczny - nieumasowiony, pozbawiony turystycznych tłumów, a morze przybiera wszystkie kolory niebieskiego. Nasza trasa wyglądała tak:https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zyv-iEwj_Dms.k1EmE14ZiwcY Z uwagi na fakt, że każdy nasz wyjazd szczegółowo opisuję na blogu, na forum będę zamieszczać linki odsyłające do wpisów, co by nie powielować raz napisanych treści. Serdecznie zapraszam do podążania naszym śladem! Dziś - Peloponez:1. Yasas, Peloponez! 2. Elida i Półwysep Mesyński 3. Mani. Tam, gdzie nie ma nic oprócz kamieni 4. Dwa światy - Elafonisos i Kythira 5. Oderwana od rzeczywistości Monemwazja Udanej lektury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Bardzo, bardzo piękna wyprawa Zazdrościmy bardzo..... Może kiedyś...... ale skąd wziąć trzy tygodnie wolnego.... o kasie, to już nie wspominam.... Choć te widoki, warte są każdych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamsOnWheels Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Trzy tygodnie wolnego wciąż w ustawowych 26 dni urlopowych, nic ponad to:) Kasa - no cóż, cały rok zbierania i nie wydawania na inne rzeczy, coś za coś Dzięki za komentarz i pozdrawiamy! Judyta i Maryan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1o Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Fotki - rewelacja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamsOnWheels Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam ponownie! Szczęśliwie udało mi się dobrnąć do końca naszej peloponeskiej wyprawy, której zwieńczeniem były miasta Nafplio i Ateny oraz Kanał Koryncki. Serdecznie zapraszam do lektury: http://www.dreamsonwheels.pl/dwie-stolice-grecji-po-dwoch-stronach-kanalu-korynckiego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi