Arti23 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Mam upatrzoną cepkę Hobby De Lux 495 ale nie posiada przedniej klapy od bakisty. W związku z tym mam pytanie. Czy coś takiego można dokupić, ewentualnie ile to kosztuje ? Czy bez tej osłony można zrobić pierwszy przegląd do rejestracji ?? Pozdrawiam Artur Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Arti23 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrino Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Bez informacji jaki to jest model nikt Tobie nie pomoże. Załącz jakieś zdjęcia, jak znasz model to zadzwoń do sprzedawców części do cepek z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti23 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 zgraliśmy się w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Ale to nie tylko klapa bakisty! To cała bakista! Na twoim zdjęciu klapa i wszystko co wokół niej zostało wycięte. Jeżeli mówimy o roczniku z okolic 2011 to na allegro jest aukcja nr 4481846362, na której pokazano dokładnie klapę i listwę pod nią. Natomiast gdy mówimy o wcześniejszych rocznikach - również można taka kupić jak chociażby na aukcji nr 4505681298. Przepraszam, że w ten sposób, ale nie wkleja mi linków. Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez GregorY (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti23 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 to jest rocznik 1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Mam upatrzoną cepkę Hobby De Lux 495 ale nie posiada przedniej klapy od bakisty. W związku z tym mam pytanie. Czy coś takiego można dokupić, ewentualnie ile to kosztuje ? Czy bez tej osłony można zrobić pierwszy przegląd do rejestracji ?? Pozdrawiam Artur @ Arti23 Wpisz/wklej do Google następującą frazę > sprzedam pokrywę bakisty hobby = szukaj ... lub > Smolicz = mają wszystko ... Pozdrawiamy, Ir & Ed Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Ale jak? Jeździła bez bakisty? Dodatkowo ma zdemontowane uchwyty manewrowe, jak widzę. Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Robak70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi