CIN CINO Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam. Wzorem ubiegłych lat ostatni weekend wakacji 29 - 31.08.2014 także i w tym roku zamierzamy spędzić na kempingu U SIKORY w Niedźwiadach Małych. W imieniu właściciela kempingu i swoim własnym zapraszam forumowiczów do przyjazdu i wypoczynku w tym atrakcyjnym miejscu. Poniżej link do opisu kempingu i dojazdu http://forum.karawaning.pl/topic/14066-koniec-wakacji-w-niedzwiadach-u-sikory-3008-01092013/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 W imieniu właściciela kempingu i swoim własnym zapraszam forumowiczów do przyjazdu i wypoczynku i nie tylko forumowiczów to już tylko 2 tyg proszę o wpisanie na listę załogi ryba78 + ( nie wiem czy Czesiek będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIN CINO Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Robert koniecznie przyjeżdżaj z bratem Czesławem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speacer Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czy woda ciepła? Ja rozpoczynam rok...szkolny, więc Aruś jest uziemiony, ale duchem jesteśmy z Wami - Ela, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr05 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 poprosze o relacje. Chetnie bym tam z wami urzedował ale musiałem pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper28 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam Ponieważ to niedaleko mnie, jak udała się impreza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi