krzyss Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Potrzebuje waszej pomocy, bo mimo iz mialem juz dwie przyczepy i teoretycznie wiem na co patrzec bo mialem Burstnera z 79r. i Adrie z 2000r. licze na wasza pomoc przy wybranych ogloszeniach. O przegladaniu katow i zagladaniu w zakamarki to wiem. Czego oczekuje: - przyczepy 4 osobowej a przynajmniej dwa oddzielne lozka, spac beda glownie dwie osoby dorosle ale nie chce mi sie codziennie scielic poscieli a jesc gdzies trzeba :-) - WC z kaseta na zewnatrz - bardzo dobrze by bylo zeby byl prysznic z ciepla woda, czy ewentualnie dolozenie bojlera elektrycznego i instalacji to skomplikowana sprawa ? - zbiornika na wode zasilanego z zewnatrz - europejskiej przyczepy, angielki mnie odstraszaja stanem - DMC max 1300kg ale chetnie mniej, nie chce duzej i ciezkiej przyczepy, adria miala ponad 7,5m z dyszlem i 1300kg i ciezko czasem manewrowac na kempingach - przyczepa ma byc zarejestrowana, juz raz przechodzilem przeboje z rejestracja pojazdu na siebie i nie chce zadnych sprowadzanych od hansa z umowa in-blanco - chcialem cos do 5000-6000.- ale juz widze ze musze podniesc ta kwote, wiec maxem jest 8000.- - rocznik, no tutaj licze ze bedzie miala nie wiecej niz 25 lat - jeszcze w tym roku chce wyjechac nad morze, wiec licze ze cos sie znajdzie :-D Aktualnie znalazlem te dwie, ale moze ktos gdzies widzial cos sesownego co spelnia wymagania. 1. http://otomoto.pl/hobby-420-de-luxe-T4481280.html Ta zacheca cena, biorac pod uwagę iż cos tam sie uda utargować to wyglada ciekawie, ale laczenie lewej przedniej sciany jakos wyglada dziwnie... 2. http://otomoto.pl/hobby-prysznic-wc-zadbana-T4487221.html Handlarz, wiec zawsze istnieje ryzyko, ale moze, podoba mi sie bo ma prysznic, i licze ze cene do 8000.- moze by sie udalo stargowac. wiecej na ta chwile dobrych typow nie mam, szukam w okolicach do 200km od Warszawy, ale po rodzynka moge pojechac i dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi