kilofnr1 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 witam chcę w tym roku pojechać jeszcze przyczepą do pobierowa, znacie może tam jakiś kemping gdzie mógł bym się zatrzymać, jadę z małym dzieckiem więc potrzebuje mieć jakieś warunki (czyste wc, prysznice, jedzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roadwarrior23 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witaj, jadąc 102 po wjechaniu do Pobierowa jest rondko a przed tym rondkiem uliczka w prawo, po wjechaniu w ta uliczkę jest kemping kameralny, zielona trawa, kilka przyczep czyste sanitariaty, minus to ok 1 km. do morza. Ale jak wjedziesz głębiej w miejscowość są kolejne kempingi, nie oglądałem wszystkich czasu miałem mało. Miejscowość sama w sobie bardzo ładna, warta odwiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kontynuuję temat bo wybieram się do tego molocha troszkę wbrew swojej woli. Ma ktoś namiary na kemping lub prywatną miejscówkę w Pobierowie? Ew. miejscowych znajomych których mógłbym odwiedzić/poznać na ich prywatnej posesji? Jesteśmy odpowiedzialni, nie uciążliwi i śladu po nas nie zostanie, co najwyżej miłe wspomnienia. Warunki dowolne, byleby w miarę blisko linii brzegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi