belmondo Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam,kto wybiera się w najbliższych dniach do Brennej na kemping Kotarz ? Jestem tam z rodziną prawdopodobnie do 10 sierpnia i czekam na "bratnie dusze":) Kolega TOM 3653 obiecał przyjazd na początku przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon35 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 A jak z miejscem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Miejsca są jeszcze ale zagęszcza się pomału przed weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 My startujemy we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 My startujemy we wtorek Bardzo się cieszę i extra pasuje mi ten wtorek Tylko nie zapomnij o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Bardzo się cieszę i extra pasuje mi ten wtorek Tylko nie zapomnij o mnie No ale jak bym mógł , a z kim będę czytał wieczorne wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozin Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) No ale jak bym mógł , a z kim będę czytał wieczorne wiadomości Tomek weź kilka gazet i pare tomów książek,Ty i Belmondo lubicie czytać pozdrawiam. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Jozin (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Przemek przybywaj poczytamy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor_dg Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Przemek przybywaj poczytamy razem Sorki, Przemek będzie ze mną zanurzał się zbiorach naszej przyczepkowej biblioteczki. Na poczatek lekka i szybka powieść, potem póki oczka nię będą zmeczone poważniejsza literatura, kończąć być może na własnych opowiadaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Uuuu ale będziecie oczytani po tylu tomach ciekawych opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Sorki, Przemek będzie ze mną zanurzał się zbiorach naszej przyczepkowej biblioteczki. Na poczatek lekka i szybka powieść, potem póki oczka nię będą zmeczone poważniejsza literatura, kończąć być może na własnych opowiadaniach. No i dobrze, bo jeśli w niedziele wieczorem sie nie przeluźniło, to nie wiem, gdzie TOM sie tam wbije z tym swoim krążownikiem Pozdrawiamy Belmondo, którego wczoraj znienacka nawiedziliśmy, na rowerach Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez Kajetan (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 haha siłą wezmę ten kemping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Niestey złe wieści od Tomka-holownik mu padł Dalej samotnie bedę okupował ten kemping,a samemu dużo nie przeczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 -holownik mu padł BMW - Będziesz Miał ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorov Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 JA wstępnie planuję być na Kotarzu 15-17 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi