Arturo43 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam Kolejny raz chciałbym skorzystać z Waszej wiedzy. Właśnie oglądałe (po sąsiedzku ) sprowadzoną budkę Burstner 1992 dł 450. W zasadzie oprócz zasilikowanego bagażnika, ściana górna i przód, nic podejrzanego nie widać. Wątpliwości moje budzi, czy ten rodzaj zaczepu posiada stabilizator. Właściciel twierdzi również, że ogrzewacz ..... nie posiada wentylatora (czy takowe istniały, czy wszystkie posiadały wentylator?) Może ma ktoś informacje odnośnie trwałości i jakości tych budek, gdyż cena 13800 z przedsionkiem, jaką sprzedawca sobie życzy, wydaje mi się dość wysoka. Poza tym przyczepa sucha. Ciekawi mnie również, po co przykręcono platikowe listewki na przedniej ścianie przyczepy? Poniżej parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 tak, ja mam taki sam zaczep i posiada, wcale nie gorszy od tych nowszych, oczywiście jeśli posiada dobre okładziny, które są wymienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 tak, ja mam taki sam zaczep i posiada, wcale nie gorszy od tych nowszych, oczywiście jeśli posiada dobre okładziny, które są wymienne.Im starsze tym trwalsze gdzieś to słyszałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Zaczep to stabilizator westfalia, jeżeli chodzi o ogrzewanie to może nie mieć nadmuchu, ale można to bardzo łatwo sprawdzić jeżeli jest nadmuch to musi być sterowanie oraz kratki wentylacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Kratek nie ma tzn. nie ma rozprowadzenia, czy taki system grzewczy jest duzo mniej wydajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rover Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Wentylator i rury rozprowadzające powietrze występowały jako opcja. Ta przyczepa tego nie ma. Cena z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Mnie tez wydaje sie wysoka , chociaż buda ok. Mnie tez wydaje sie wysoka , chociaż buda ok. Orientuje cie sie może jaka jest srednia cena za taki model w dobrym stanie. Edytowane 29 Lipca 2014 przez Arturo43 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 popatrz na ta rocznik i cena i zarejestrowana http://allegro.pl/burstner-480-tk-przedsionek-lozka-pietrowe-1998r-i4434485280.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Kratek nie ma tzn. nie ma rozprowadzenia, czy taki system grzewczy jest duzo mniej wydajny? Nie jest mniej wydajny, po prostu cieplej jest koło pieca ale w przyczepce nie zmarzniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Rozumiem i pewnie tez troszku cichszy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Cena z kosmosu dokładnie jak dla mnie max 8-9 tys. ale mogę się mylić bo nie patrzyłem dziś na kurs euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja w swoim Burstnerze (87 rocznik) też mam przykręcone takie listwy na przedniej ścianie, po lewej i prawej stronie. Nigdy ich nie odkręcałem więc nie wiem co ukrywają. Cena za przyczepę to góra 9000 zł a nie 13800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rover Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Te listwy maskują przewody świateł pozycyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Dziękuję Panowie za rozswietlenie tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Rozumiem i pewnie tez troszku cichszy :-) Te piecyki są diabelsko wydajne, nie ucierpisz na braku rozprowadzenia, bez tego można się roztopić. Bez wiatraka będziesz słuchał miłej melodii płomienia. Poważnie piszę. Usypiająco cichutko huczy. Troszku drogo, ale naciskaj, postaw jakieś ultimatum do granicy rozsądnego przepłacenia. Edytowane 29 Lipca 2014 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi