Heniekag Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ma ktoś może pojęcie jakiego producenta kuchenki montuje Knaus w swoich przyczepach i zabudowach? W mojej poszła mi szyba i nie znalazłem na żadnym łatwo dostępnym elemencie informacji jakiej jest produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Naklejka z dokładnym info jest od spodu (parametry, producent, model) - bez tych danych, trudno będzie cokolwiek znaleźć.To może być: Oramer, Dometic, Smev, Cramer, Atwood, Thetford, a tak naprawdę to większość modeli, mimo różnego "firmowania" jest jednego producenta, raczej Dometic. Nie wiem, jak jest z dostępnością samych "szkieł" dla Twojego modelu, ale tanio nie będzie (ok. połowa wartości nowej kuchenki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniekag Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Naklejka z dokładnym info jest od spodu (parametry, producent, model) - bez tych danych, trudno będzie cokolwiek znaleźć. Próbowałem w miarę możliwości dotrzeć do tych danych ale nie udało mi się - zdjęcie kratki lodówki (która jest pod spodem) na zewnątrz też nie pomogła. To może być: Oramer, Dometic, Smev, Cramer, Atwood, Thetford, a tak naprawdę to większość modeli, mimo różnego "firmowania" jest jednego producenta, raczej Dometic. Nie wiem, jak jest z dostępnością samych "szkieł" dla Twojego modelu, ale tanio nie będzie (ok. połowa wartości nowej kuchenki). Próbowałem już z Allcamp dojść jakiego producenta może to być kuchenka ale na razie bez rezultatu - tak na szybko stawiali na Thetford ale obiecali jeszcze pomyśleć. Jak to nic nie da będę musiał skontaktować się z Knausem - no nic zobaczymy. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witaj Z moją szybą odpowiedź szybko dostałem serwis@duni.pl www.duni.pl +48 601877515 miły Pan profesjonalnie przedstawi temat. Wysłałem zdjęcie mojej kuchenki i wszystko wiedział, ale jest drogo dla mnie 220 zł + przesyłka. Pozdaiam kz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andross Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ma ktoś może pojęcie jakiego producenta kuchenki montuje Knaus w swoich przyczepach i zabudowach? W mojej poszła mi szyba i nie znalazłem na żadnym łatwo dostępnym elemencie informacji jakiej jest produkcji. picture023.jpg moge zapytać znajomka jest szklarzem powinien to dorobić według szablonu bez problemu nawet zahartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniekag Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Szyba na mojej kuchence już na miejscu Jednak kosztowało to 361 zł + 18 zł wysyłka Dopiero bezpośrednio u Knaus udało mi się ją dostać a i czekać też musiałem z miesiąc - miało być 2 tygodnie ale urlop jakiś tam komuś wypadł i wyszło dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi