Sisar Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Jakoś nie zauważyłem na forum postów o tej wyspie dlatego zakładam ten temat. Chciałbym w tym roku jechac na wakacje na THASSOS. Czy ktoś ma jakies doświadczenie w tym temacie? Cos może powiedzieć na temat kempingów (zatłoczone czy nie) Znalazłem tam cztery: Golden Beach, Pefkari, Prinos i Dedalos? Czy jest tam szansa stanąć "na dziko"? Czy drogi są mocno górzyste jeśli chodzi o jazdę z przyczepką? Z kolei Keramoti - miejscowość skąd wypływa się promem na Thasos - czy tam jest jakis kemping, czy można "na dziko"? Z góry dzięki za wszelkie informacje Widziałem tam ładną plażę: Edytowane 15 Lipca 2014 przez Sisar (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Zazdroszczę Ci samych planów wyjazdu. Chciałbym kiedyś móc, choć pomyśleć o takim wyjeździe.... Powodzenia i daj porządną relację z wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufolz Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Sisar n iiii dotarłeś???? Przyszłe wakacje w te rejony wypad. Czekamy na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sisar Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dotarłem Plaża jest taka dokładnie jak na zdjęciu powyżej. Ludzi bardzo mało... jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dotarłem Plaża jest taka dokładnie jak na zdjęciu powyżej. Ludzi bardzo mało... jak na zdjęciu Witam ale się rozpisałeś Na którym kempingu byłeś-jakie ceny i jak to wygląda z bliska.Czy za prom płaciłeś ok. 75 E w jedną stronę i skąd płynąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufolz Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Takkkk rozpisał sie ... dłużyzna stylistyczna... <hahaha> przy Gusi poematach to ten wpis to fraszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 może choć zdjęcia wklej aby się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sisar Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 bo nie byłem z przyczepą.... więc unikam tematu, żeby sie nie wydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janm Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Samochodem chyba jechałeś ? czy byłeś jachtem ; nie daj się prosić podaj kilka zdjęć i coś z dojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sisar Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) pod namiotem tak na próbę, zeby reszta rodziny spróbowała jak to jest. 1 po lewej: Kemping Scala Prinos, fajny, PRL - owski taki jak lubimy, mało ludzi... 1 po prawej: to jest właśnie "zatłoczona" plaża ta z pierwszego zdjęcia w tym temacie (na tym cyplu) w miejscowości KERAMOTI. 2 po lewej: Thassos tawerna gdzieś w podróży dookoła wyspy... 3 po lewej i 3 po prawej: plaża na tym kempingu, widać jak ciasno 4 po lewej: ja na plaży PARDISE BEACH. 4 po prawej: nie ja, na plaży SALIARA, tam gdzie ten biały piasek, ale tłumy były jak nad bałtykiem choć żeby się tam dostać trzeba z drogi asfaltowej skręcić w piaszczystą i jechać nią ok. 8 kilometrów - ruch na nie spory, jednak na miejscu nie ma żadnej infrastruktury, trzeba zabrać swoje picie itp. 5 po lwej: widok z promu. 5 po prawej: widok z promu znowu na tą plażę cypel w KERAMOTI Edytowane 17 Listopada 2014 przez Sisar (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 fajnie no i jak spróbowali i co ? hak widzę że jest więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sisar Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Za prom płaciłem 29 euro za auto i 3 osoby w jedna stronę z Keramoti na Thassos. Hak jest bo zawsze jeżdżę z przyczepką jednak w tym roku z namiotem. Poza tym syn wział jak zwykle przyczepke: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Poza tym syn wziął jak zwykle przyczepke: a mówiłeś bo nie byłem z przyczepą.... więc unikam tematu, żeby sie nie wydało... Piękna woda hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 kocham takie odludne miejsca i czekamy na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi