altersyberian Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam stałem sie posiadaczem przyczepki niewiadów n126 e i mam pytanie ?? szerokośc mojego samochodu (chlysler voyager ) to 1990 a przyczepa ma 1940 czy potrzebuje zamontowoać doczepiane lusterka skoro widoczność będzie taka sama ?? z góry dzięki arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) A co Ci szkodzi zamontować lusterka zawsze mogą się przydać. Poza tym temat lusterek był już omawiany i pewnie temat zostanie zamknięty. Edytowane 8 Lipca 2014 przez TOM3653 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 A dodatkowo lusterka zawsze latają. Jeśli holownik jest szerszy od przyczepy nie potrzeba lusterek. Temat do zamknięcia, ale się załapałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi