dyziak13 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Witam Koleżanki i Kolegów. Poszukuję jakiegoś fajnego miejsca (na dziko) nad jeziorem. Będę jechał z okolic Kołobrzegu w kierunki centralnej Polski i chciałbym się zatrzymać na kilka dni nad jakimś fajnym (zasobnym w ryby-wędkowanie)jeziorkiem. Jeżeli ktoś zna takie miejsca to proszę o wskazówki. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antystatyka Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) To może jedź nad Jezioro Krasińskie (miejscowość Swornegacie). Jezioro jest zasilane przez dwie rzeki, więc ryb jest dużo, w tym szczupaki, leszcze, okonie, liny i inne. Poza tym miejsce jest naprawdę urokliwe. Tu masz parę fotek, które znalazłam na stronce o jeziorach: czystejeziora.pl/pojezierze-kaszubskie/451-jezioro-karsinskie (jest tam zresztą dokładniejszy opis tego miejsca, jak chcesz poczytać) Edytowane 24 Lipca 2014 przez antystatyka (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziak13 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzięki za wskazówkę pewnie kiedyś tam trafię. Na ten rok już znalazłem mam nadzieję fajną miejscówkę w okolicach Białego Boru. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi