Rafaello_re Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Koleżanki i koledzy prosze o drobną pomoc jeśli pogoda pozwoli wybieram się w bliżej nie określonym terminie z rodziną nad Polskie morze docelowo Ustka, Łeba lub Hel. Chcę jechać wschodnią częścią kraju nie autostradami pokonując trase w kilku odcinkach proszę Was o podpowiedź co warto zobaczyć jadąc tą trasą. Może jakieś ciekawe miejsca o których nigdzie nie piszą itp. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 i jak sie udała podróż ?? też o takim "wypadzie" myślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello_re Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witaj. Kurcze nie wybrałem się ostatecznie miałem jechać z przyjacielem jemu cos wypadło potem mnie i jeździłem tylko na madziara na weekendy. Ale poznałem kilka nowych watków w sorawie Polski, cempingi po drodze itp. Przekładam plan na przyszły rok. Wstępny plan jest taki żeby nie jechać autostradą tylko normalnymi drogami i coś po drodze zwiedzić wybrać wschodnią lub zachodnią część kraju wytyczyć kilka miejsc do odwiedzenie a docelowo dotrzeć nad morze ale tak beż gnania, na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 ja tez na przyszły rok planuje (może weekend majowy + parę dni) skoczyć tak z nowego sącza w strone Soliny a potem scianą wsch. na mazury docelowo do gdańska (a stamtąd już prosto do wro. ) może wrócimy do tematu na pocz. wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello_re Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Już mi się podoba, czekam na kontakt w nowym roku obecnie jest nas dwóch kolega jedzie kampem moze ktoś się podłączy i wspólnie cos wymyślimy masz dzieciaki jesli tak to w jakin wieku ? Edytowane 17 Września 2014 przez Rafaello_re (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 córa niecałe 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi