adamdiver Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam, kto mógłby podjechać i zobaczyć dla mnie przyczepkę w Mielnie, przynajmniej tak wstępnie. Ja mam 500 km, więc byłbym wdzieczny na pierwsze oględziny i wypytanie sprzedającego. Chyba że znacie już ten temat: http://www.tanikemping.pl/beyerland_sprinter_380_b,732.html dzięki z góry, koszty do ugadania na priv pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witaj. Pytanie tylko jest takie: Mielno i tanikemping.pl to jest dla Ciebie dobre połączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Będę wypoczywał w Mielnie. Jeśli od niedzieli oferta i Twoja ochota na te przyczepę będzie aktualna. To mogę Ci ją przejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi