junior Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam ponownie, cały czas intensywnie poszukuję przyczepki i tym razem trafiłem na coś takiego: http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-hobby-classic-370-namiot-1991-rok-CID5-ID6a3eL.html?requestFromAd=1&message_sent=0 Jak dla mnie wygląda ok no ale ja się nie znam, także proszę o podpowiedzi. p.s. Prośba o dodatkowe zdjęcia już wysłana do sprzedającego - także jeżeli tylko je dostanę oczywiście będę zamieszczał. Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Witaj. Typowe zdjęcia ofertowe. Zamieść dodatkowe, jak zwykle, narożniki, uszczelki otwieranych okien, ścianki wewnętrzne. Firanki nad kuchenką? Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Robak70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Liczę na to, że tym razem uda mi się dodatkowe zdjęcia uzyskać. Co do firanki- no cóż widać chęć uzyskania odrobiny prywatności brał górę nad ppoż;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszK Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Kuknij na moje ogloszenie 420, przyczepka jest gotowa do sezonu i nic ciebie w niej nie zaskoczy. Ogłoszenia nie ma na razie online bo nie mam czasu na jeżdżenie z nabywcami bo wolne mam tylko niedziele na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 to gdzie można tą Twoją cepke zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi