marcin traker Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) witam połamała i się ze starości ramka moskitiery w oknie dachowym jest to "orginalne" okno montowane { coś podobnego okien mpk ale nie wiem czy to takie same} nad kuchnią z moskitierą na zawiasach przeglądałem frankanę i oferty w necie ale nie mogę nic znależć a nie będę wymieniać całego okna może komuś wpadło coś gdzie w oko lub ma taką moskitierę Edytowane 7 Czerwca 2014 przez marcin traker (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dpong Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Poszukaj dobrze chiba na alle widziałem takie ramki w dwóch wymiarach gotowe z siatką coś koło 70zł czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin traker Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 alle już spenetrowane nic niema ramka ma 38*38cm teraz wsjo na 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dpong Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 No to kiszka więcej nie pomogę, a Tobie ramka się rozpadła czy siatka się wyrwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin traker Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ramka się połamała plastik od słońca i temperatury zrobił się kruchy i mało elastyczny pokleiłem to i wzmocniłem patyczkami z włókna szklanego ale nie zadawala to mego poczucia estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi