stasiu1971 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Nie wiedziałem gdzie to napisać , więc tu piszę i pytam , czy w waszych przyczepach jest jakiś zapach ? , a właściwie chodzi mi o to , że jak wchodzę do przyczepy po paru dniach jak stoi zamknięta , to wydaje mi się jak bym był w składzie z drewnem , albo z jakimiś materiałami drewnianymi które są bardzo suche i nagrzane , czy u was też jest taki intensywny zapach , czym to zlikwidować oprócz wietrzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Sprawdź czy coś nie przecieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Zastanów się nad tym zapachem, to dość subiektywne. czy zapach to zapach suchego drewna (taki jest ok) czy raczej wysychającego (to już gorzej...)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaK Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Czolem, powachaj tekstylia. Mam na mysli siedziska, oparcia, materace. Bez zartu. Wyjmij jedno, dwa, zawiez do domu moze i zobacz czy to nie zapach nagrzanych materacy/pianki. Jesli tak, to znalazles i mozesz to zmienic. Jesli nie, szukaj dalej. Powodzenia! Z Essen pozdrawia MaK Edytowane 4 Maja 2014 przez MaK (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Z Essen pozdrawia MaK Z jakiego jedzenia pozdrawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu1971 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 to jest ewidentny zapach czegoś bardzo wyschniętego po drugie ogladąłem przyczepę po kilkudniowych opadach i była sucha też był ten sam zapach , może to wina że jest tyle drewna w tak małym pomieszczeniu nie wiem jak w innych przyczepach bo nie wąchałem , a pianki na pewno nie śmierdzą bo by było czuć jak się na nich śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaK Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Kiedys to bylo "ASSINDIA".... Ale wole to moje Essen niz, nie przymierzajac "BADEN-BADEN"... Bo ilez mozna Baden-Baden... Pozdrawiam! MaK Tak pomyslalem, bo mialem podobny, suchy, "drewnopodobny" zapach w nowej/uzywanej przyczepie, ktory po wypraniu pianek i obic zniknal. Nie, ze wczesniej smierdzialo, ale cos czulem. Teraz go nie ma. Z Essen pozdrawia MaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) to jest ewidentny zapach czegoś bardzo wyschniętego ... Trupy myszy. Na następną zimę zostaw gnijącą cytrynę. Żadna mysz do budki na wyżerkę nie wlezie. Edytowane 4 Maja 2014 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu1971 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 nie no przyczepkę kupiłem 1,5 miesiąca temu i była dokładnie oblukana więc nie ma żadnych zwłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No ja się nie upieram, ten zapach/smród podobne są wzajemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Nie lubisz zapachu drewna? Pomyśl o tym koledze: Edytowane 17 Maja 2014 przez Robak70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cityflipper Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) (...) wydaje mi się jak bym był w składzie z drewnem , albo z jakimiś materiałami drewnianymi które są bardzo suche i nagrzane (...) Jeżeli masz na myśli buerstnera z profilu, to ten aromat (bo nie jest to w żadnym wypadku smród) pochodzi najprawdopodobniej z dolnej części drzwi. W starszych buerstnerach woda lubi "pomieszkać" w trocinach poszycia, tuż nad aluminiową listwą. Zapewne na dole okleina jest już pomarszczona wzgl. odklejona ale jeśli nie to odchyl trochę okleinę lub odkręć dolną listwę, sprawdź i napisz co odkryłeś. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez cityflipper (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 W naszej chateau,bądź co bądź leciwej,też jest taki zapach wyschniętego drewna.Mamy ją parę lat i nic się nie zmienia. Ważne,że nie "pachnie" piwnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi