sachez Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam Poszukuję wymiaru przedniego okna do Hobby 420 ,przyczepka stoi nad morzem a ja zapomniałem zmierzyć po sezonie a muszę wymienić bo mam pęknięte. A może ktoś z szanownych forumowiczów ma coś takiego na sprzedaż? chętnie odkupię. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 a nie lepiej pokleić? Okno jest wdzięcznym materiałem współpracującym np. z acryfixem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sachez Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Podjąłem próbę klejenia okna acryfixem i musze powiedzieć, że ten klej jest bardzo dobry, mocno zwiazał wszystkie pęknięcia i jak na razie wszystko trzyma się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Powstrzymam się od: "A nie mòwiłem" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi