Maciek_No Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witajcie, Mam dość daleko do PL ale intensywnie poszukuję przyczepki w nadwiślańskim kraju .Mam do Was dużą prośbę, czy możecie zerknąć na tą aukcję? Jeżeli na pierwszy rzut oka wyda Wam się OK, poproszę kogoś o obejrzenie jej "live" - w przeciwnym wypadku nie ma po co komuś truć "gitary". Do aukcji jest dołączony filmik z działaniem MOVERa, niepokoi mnie że na zdjęciu widać wyraźnie jakieś kwitnące mlecze (chyba?) - w każdym bądź razie nakręcony zeszłym latem. Przyczepa stoi w Ostrowie Wlkp., w komisie p. Bilana którego polecał m.in. Krasnopiura. A zatem do rzeczy, będę wdzięczny za wszystkie uwagi: http://allegro.pl/b-zadbany-homecar-49-mover-naped-bojler-przedsione-i3903219856.html Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_No Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witajcie ponownie, Ponizej link do zdjec w wiekszym formacie: https://plus.google.com/photos/101790920596924190214/albums/5933436142766845521?banner=pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_No Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Cześć, Niestety jak na razie nie ma za bardzo chętnych do obejrzenia zdjęć tej przyczepy. Moje oględziny "wyłapały" dwie rzeczy: -pierwsza to chyba zaciek w lewym przednim narożniku ( ale mogę się mylić, jestem kompletnym laikiem - proszę o Waszą ocenę) - druga to numer na dyszlu - czy takie praktyki stosuje się w wypożyczalniach, czy np na polach kampingowych na których przyczepy stoją dłużej? ( nie wiem, nie znam się ) Ponawiam swoję prośbę do Was o przejrzenie tych zdjęć - mieszkam poza PL i w niedalakiej przyszłości zrobię wypad do kraju po przyczepę - będę chciał obejrzeć tylko te, które już na zdjęciach nie rodzą jakichkolwiek wątpliwości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja tam zacieku jakoś nie widzę, ale nie mówię że go nie widać (ja po prostu nie widzę). Co do braku chętnych, myślę, że trafiłeś kiepsko w czasie z ogłoszeniem z tej firmy biorąc pod uwagę to co dzieje się obecnie w temacie o tym sprzedawcy. Jak na moje oko i tamten temat to chyba tylko oględziny osobiste pomogą a nie ocena zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_No Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzięki Strus251 za odpowiedź. Po lekturze przytoczonego przez Ciebie wątku delikatnie mówiąc "nie poczułem się zachęcony" do tego zakupu. Choć przyczepy tak jak podkreślam nie widziałem i może popełniam w ten sposób duży błąd. Ryzyko kupna szrotu jest dość duże, po przeczytaniu wątków o paru komisach w których to stały interesujące przyczepy dochodzę do wniosku, że ten pierwszy zakup trudnością odpowiada lotom na księżyc.. Dość długo zastanawiałem się dlaczego panuje taka cisza w tym temacie i nikt nie chce za bardzo pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi