Ewa0208 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No i stało się, kupiliśmy dziś drugą przyczepę Od dłuższego czasu szukałam większej niż Adria, ale spokojnie i wybrednie, bo przecież miałam czym jeździć...Zwłaszcza, że uparłam się na konkretny układ, łazienka i kuchnia z tyłu. Do tego DMC najlepiej 1000, żeby pasowała do 2 holowników, jasne wnętrze, tapicerka nie w kwiatki.I proszę co upolowałam! Ogłoszenie nie było wystawione nawet przez godzinę, kiedy je zobaczyłam. Zadzwoniłam, umówiłam się i po ponad dwóch godzinach szczegółowych oględzin kupiłam I to na prawdę po bardzo okazyjnej cenie, czysta, sucha, praktycznie nieużywana Burstner Amara, rok 2005, 1000 DMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ale jakoś zdjęcia są niewidoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziabong. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nam się podoba:) choć te zdjęcia jakieś takie inne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Już poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufolz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) niooo. Buerstner to widać klasę luksusu.. zapraszamy do Buerstner Klubu Gratuluje dobrego wyboru Piękna budka Edytowane 18 Stycznia 2014 przez ufolz (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Gratulacje!!! Śliczny Burstnerek. Niech służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Piękna przyczepka, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobiBona Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Śliczna niech się dobrze sprawuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Fajna przyczepa i jaki szybki zakup w porównaniu z pierwszą przyczepą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 gratulacje Ewciu a co z adria? To na smoczym oblewamy czy juz wcześniej gdzieś będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalAndrychow Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 gratulacje piekna jest .jak by kolezanka mogla napisac czy to od handlarza szukamy czegos podobnego tez jestesmy z okolic krakowa (dzisiaj bylismy w bieruniu i nic ciekawego nie ma stale nam cos nie pasuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzięki za miłe słowa, tak jest piękna Tak, szybko kupiona, to był impuls, ale też dojrzała decyzja Kupiona nie od handlarza, sprowadzona z Francji od kogoś kto kupił, ale nie jeździł, rodzina nie zasmakowała w karawaningu. Adria pewnie pójdzie pod młotek, oby w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalAndrychow Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 adria już poszła wydaje mi sie ze w dobre rence szukamy od kilku miesiecy czegos wiekszego ogólnie mała załamka studiujemy forum (kącik kupującego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Moja Adria jeszcze do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Gratulacje , co budka to ładniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi