UPS Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam. Mam pytanie a mianowicie moja cepka stoi na niedaleko mojego miejsca zamieszkania za posesja ale kolo domu rodziny.Skradziono mi hamulec najazdowy.Tak teraz w okresie zimowym.Pytanie moje brzmi czy ma ktos moze takie cos na sprzedaz?? Lub jakis link. Patrzylem na allegro ale nie widzialem :-( Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Na allegro masz bardzo duży wybór. Każda firma serwisująca przyczepy zarówno kempingowe jak i towarowe bez problemu sprzeda ci całe urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam. Mam pytanie a mianowicie moja cepka stoi na niedaleko mojego miejsca zamieszkania za posesja ale kolo domu rodziny.Skradziono mi hamulec najazdowy.Tak teraz w okresie zimowym.Pytanie moje brzmi czy ma ktos moze takie cos na sprzedaz?? Lub jakis link. Patrzylem na allegro ale nie widzialem :-( Dziekuje Jaką DMC ma Twoja przyczepka ? Piszesz o kradzieży hamulca najazdowego, ale chyba chodzi Ci o urządzenie najazdowe, czyli zaczep plus to, co za nim na dyszlu przyczepy Czy zaczep miałeś ze stabilizacją ? Nie masz jakichś fotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UPS Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Nie mam fotek !!! Jest to znaczy było cos ala rurka?? Za zaczepem, tak posrodku dyszla!! Takie coś okragle i z tego wychodzil pret i to szlo do tylu.Zdjecia juz nie zrobie bo juz nie ma czego. Chodzi mi bardziej o cos uzywanego boo co?? Jak ukradli stare to na nowe tez moga miec smaka?? Koledze nad woda odkrecili caly zaczep z niewiadowki!!! Aaa cepka to Hobby 535 prestige. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez UPS (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmtaxi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Sfotografuj to co zostało po odkręceniu, podaj rok i DMC przyczepy. Konstrukcje są różne, zależne od konstrukcji ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UPS Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ok.zrobie zdjęcia to wstawie!!!! Tylko to już troche pozniej ...Do uslyszenia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UPS Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak to mniej wiecej wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja mam sam zaczep (nawet w bardzo dobrym stanie) ale Ciebie i tak to nie urządza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UPS Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja mam sam zaczep (nawet w bardzo dobrym stanie) ale Ciebie i tak to nie urządza To wszystko myyyy seee wyjasnili. Ale dzieki jak bys mial to co ty masz to siuper :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi