Miodzio Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 W marcu tego roku temat regulaminu naszego konkursu fotograficznego był dosyć gorącym tematem. Zawzięcie dyskutowano o tym co powinno być dozwolone a co nie. Po jakości dyskusji i profesjonaliźmie wypowiedzi w kwestiach fotograficznych spodziewaliśmy się nawału zgłoszeń do konkursu. Życie pisze jednak swoje scenariusze... Nadszedł grudzień. Ilość przesłanych prac zadziwiła nawet najbardziej sceptycznych administratorów i moderatorów forum... Zresztą galerię konkursową zobaczcie sami... W sumie 11 zdjęć w 6 kategoriach - w kategoriach, o które niektórzy walczyli jak lwy... Padały również głosy o to by zdjęcia konkursowe wykorzystać przy produkcji naszego kalendarza... Niestety materiału na kalendarz jak widać również nie mamy. Proszę o konstruktywne wypowiedzi, co dalej robimy z konkursem fotograficznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Miodzio, a o czym tu deliberować ? Frekwencja taka, a nie inna - co z tego ?Wybiera się z tego, co jest - przecież to konkurs, a w regulaminie chyba nie ma, że zaczyna się od 5 lub 1000 zgłoszeń.Konkurs, to w pewnym sensie już tradycja, więc być powinien bez względu na ilość zgłoszeń.W tym roku 5, a w przyszłym może 5000, zobaczymy, bo jak wspomniałeś: życie pisze własne scenariusze.Moim zdaniem konkurs powinien być bez zmian.IMHO P.S. Do kiedy są zgłoszenia ? Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Kristofer (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Do kiedy są zgłoszenia ? Do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Przypomnijcie z łaski swojej, jak i gdzie zgłosić swoje prace.... podejrzewam, że wiele osób po prostu zapomniało Ta jak i ja. Zaraz coś dorzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Prace można przesyłać albo do Tomii-ego albo do mnie. Proszę na razie nie wysyłać prac do tomekk. tak będzie szybciej, zdjęcia będą sie wtedy bez zwłoki pojawiać w galerii konkursowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Może zadaję głupie pytania ale czym się różni kategoria "podstawowa" od "open" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Może zadaję głupie pytania ale czym się różni kategoria "podstawowa" od "open" ?? zobacz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasjonat Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Prace można przesyłać albo do Tomii-ego albo do mnie. Proszę na razie nie wysyłać prac do tomekk. tak będzie szybciej, zdjęcia będą sie wtedy bez zwłoki pojawiać w galerii konkursowej. oj a ja właśnie wysłałem do Tomka zestaw fotek innego użytkownika , Możesz podać swój adres wysłał bym jeszcze raz bo nawet zapomniałem coś istotnego dopisać Edytowane 29 Grudnia 2013 przez pasjonat (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Moje już poszły do Miodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniekag Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dobra. Zmotywowałeś mnie. :-) Moje też poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No dobra ale jak głosować ?????!!!!!!! Głosowanie miało być jakoś od stycznia, jest luty, przeglądałem galerię ale za diabła nie wiem jak oddać głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No dobra ale jak głosować ?????!!!!!!! Głosowanie miało być jakoś od stycznia, jest luty, przeglądałem galerię ale za diabła nie wiem jak oddać głos Tutaj masz odpowiedź Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 OK. dzięki, nie doczytałem. Moja wina Czekam cierpliwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi