jubi-tom Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam Czy ktoś ma taką szafkę dokładie tej marki http://tanicaravaning.pl/pl/p/Szafka-kuchenna-CUCCINELA-QUICK-/930 bo cena jest atrakcyjna , wygląda na szybko rozkładalną- a może dołożyć i kupić brunnera pozdrawiam jubi-tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLLINS18 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja mam podobną material naprawde dobry. Za tą cenę super szfka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) jubi-tom - Ja mam podobną , innej firmy i troszkę więcej w niej półek ale zasada rozkładania ta sama . Bardzo fajne rozwiązanie te boczne krzyżaki . Całość w rozłożeniu zajmuje może 2 minuty . Polecam . PS - Przy powiększeniu widać oznakowanie firmy REIMO . Więcej dodawać nie trzeba . Edytowane 20 Grudnia 2013 przez finger (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Tak bo to reimo jest a mi zależy aby się szybko rozkładała a ta ze zdjęcia też mi chodzi po głowie ale ma więcej osobnych elementów więc znacznie dłużej bedzie sie rozkładała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kupiłem tą szybko rozkładalną - rewelka za 250 zł lepszej się nie znajdzie , a rozkładam ją w 3 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Kupiłem tą szybko rozkładalną - rewelka za 250 zł lepszej się nie znajdzie , a rozkładam ją w 3 min No to rypłem się tylko o 1 minutę . Co do szafki to wiem , że było warto (post nr 3). Dobrego użytkowania . Edytowane 4 Stycznia 2014 przez finger (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victtorio Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja posiadam szafke taka jak kolega COLLINS18 czyli bez szybkiego montazu i jej zlozenie zajmuje mi 6-7min. W sklepie odradzili mi zakup szafek z krzyzakami szybkiego montazu poniewaz PODOBNO potrafi sie to samo zlozyc. To nie moje zdanie tylko sprzedawcy. Ja ze swojej szafki jestem bardzo zadowolony poniewaz jest bardzo stabilna a przy malym dziecku jest to jest najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam Czy ktoś ma taką szafkę dokładie tej marki http://tanicaravaning.pl/pl/p/Szafka-kuchenna-CUCCINELA-QUICK-/930 bo cena jest atrakcyjna , wygląda na szybko rozkładalną- a może dołożyć i kupić brunnera pozdrawiam jubi-tom Powiem tak,biłem się z tymi samymi myślami przez miesiąc.Pooglądałem w Bieruniu i jedna i druga szafkę w 2 firmach braci Klaja i odżałowałem na ta droższą : http://sklep.klaja.pl/pl/p/-Szafka-kuchenna-Jum-Box-CTW-NG-Niebieska/4047 Jestem zadowolony,podoba mi się.Szafki różnią się jakością materiału i wyglądem zewnętrznym. Jak odliczysz 10 % rabatu ,który mamy jako karawaning.pl różnica pomiędzy tymi dwoma modelami wynosi 144 zł. A teraz to już Twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 W sklepie odradzili mi zakup szafek z krzyzakami szybkiego montazu poniewaz PODOBNO potrafi sie to samo zlozyc. To nie moje zdanie tylko sprzedawcy.Mogliby wymyśleć lepszy bajer . Mam taką szafkę 3 sezon i nic się samo nie składa . Bardzo fajna szafka . Polecam . Ja mam wersję z większą ilością półek bo szczerze pisząc ta wielka komora na butlę gazową jest niewykorzystywana . W tym miejscu mam 3 półki a po lewej 2 z większym rozstawem . Tu chyba najtańsza na allegro . Śmiało mogę polecić sprzedawcę bo kupiłem u niego właśnie opisywaną szafkę oraz niedawno stół . http://allegro.pl/szafka-kuchenna-cuccinella-i4025742560.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 W zeszłym roku w Jula była przyzwoita szafka, była mega tania.. ale już nie pamiętam szczegóły jakie były.Ostatnio Stwierdziłem że masa sprzętów jakie kupuję nie jest mi aż tak potrzebna i zaprzestałem aby nie zbankrutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi