leokanarek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam! To film z budowy mobilnej kawiarni własnoręcznie zbudowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) No, no... Niecodzienny pojazd, muszę przyznać. Jeśli to kawiarka, to i sama kawa musi być niecodzienna, masz w tym jakiś talent? Powiedz, skoro mobilna to jaki teren działania określasz? Giełdy, okazjonalne zgromadzenia społeczeństwa (np.winobranie) czy różne ale stałe miejsca? Ja tam kawoszem nie jestem, ale będąc w ZG z pewnością tą budkę kawą opiję . Zadowolonej klienteli życzę. . . . Sugerowałbym przenieść ten temat do Naszych Pojazdów. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leokanarek Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dzięki za słowa uznania. Nie mam określonego terenu ale pewnie będzie to woj. lubuskie może latem morze. A jak przenieść ten post na dział Nasze pojazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To była sugestia do mode, ale sam też możesz zadziałać poprzez ZGŁOŚ . Napisz coś chociaż o samej kawie którą będziesz serwował, jakaś taka specjalna będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Przeniesione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi