lukasz22416 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 czesc malowal ktos z Was swoja hobby z zewnatrz?jak to wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Jam malował,efekt jest bardzo dobry tu jeszcze drzwi stare zdjęcia szału niema ale coś widać Edytowane 21 Listopada 2013 przez dawidknaus (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek70 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Malowałem Hobby 2001 rok, łącznie z niebieskimi paseczkami. Efekt był zadowalający, myślę że następne malowanie wyszło by lepiej niż fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz22416 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 jaka farba to robiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ja malowałem lakierem samochodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz22416 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 czyli tak jak np. autorenolak?a czym oklejales te paski bo samo poszycie jest nierowne i pod zwykla tasme moze przeciekac farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 ja malowałem acrylem,a taśme kumpel mi zmontował,taką od mebli,dobrze przylegała,nawet we wgłębieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz22416 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 ja wlasnie jestem na etapie rozmyslan czy zostawic te paski czy zrobic cala na bialo i tylko te elementy co teraz sa brazowe przemalowac na szaro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LMC Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 teraz juz odeszło się od pasków , może tylko jakies naklejki z lienkimi paskami tworzącymi jakis wzór , rysunek ? może fajny tribal ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) ja mam zostawione,choć niewykluczam zmiany koloru tych pasków,każdy robi jak chce,widziałem na alledrogo ze srebrnymi nawet nawet,jednak niebieskie mi sie bardziej widzą Edytowane 24 Listopada 2013 przez dawidknaus (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasjonat Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 teraz juz odeszło się od pasków , może tylko jakies naklejki z lienkimi paskami tworzącymi jakis wzór , rysunek ? może fajny tribal ?... Tribale będą na mojej cepce ,Tribale i tematyczna grafika wektorowa. Już nawet mam je ponad rok nagryzdane w Corelu do wrzucenia na ploter ale ciągle coś wypada i malowanie poszycia odkładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz22416 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 a nie wiecie gdzie mozna kupic te naklejki z logiem hobby tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LMC Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 daj do zrobienia, w biurach reklamowych zrobia bez problemu a jak nie masz dostępu to na allegro sie ogłaszają z naklejkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi