rover Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Na tej stronie krok po kroku opisany jest sposób jak rozkodować numer VIN przyczep kempingowych z Anglii. http://www.ukcampsite.co.uk/articles/view.asp?id=89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Rozkodowanie Numeru VIN nadwozia < zapraszam Pozdrawiam, PS Rok produkcji w mojej przyczepie hobby jest na 12-tej pozycji w numerze VIN Hobby (D): WHB < taki mam początek numeru VIN Edytowane 18 Listopada 2013 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Rozkodowanie Numeru VIN nadwozia < zapraszam Pozdrawiam, PS Rok produkcji w mojej przyczepie hobby jest na 12-tej pozycji w numerze VIN Hobby (D): WHB < taki mam początek numeru VIN W mojej wychodzi na 10 pozycji, jak to możliwe że hobby ma na 12 pozycji Edytowane 18 Listopada 2013 przez maniek72 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Od 12 do 17 pozycji, jest tylko numer seryjny pojazdu. Niema tam rocznika. Po tym numerze tylko producent może podać np. kolor jak i wyposażenie, typ i pojemność silnika, jak i przeznaczenie na jaki rynek auto. Rocznik jest na 10 pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Sunday, 4 September 2005 Discussion Archived Tony napisał: Hi there,A very helpful chap called Jez (earlier on this site) gave out the following information. The code, as shown below can be found in the middle of the VIN no. FR....1994FS....1995FT....1996No letter U used for some reasonFV....1997FW....1998FX....1999FY....2000No letter Z used and now a change of methodF1....2001F2....2002F3....2003F4....2004F5....2005 ..... Moja przyczepa jest wykonana w XXI wieku. U mnie wszystko zgadza się na 11-tej pozycji jest litera F , na 12-tej jedna cyfra jak wyżej Pozdrawiam, PS ... więcej < zerknij Edytowane 18 Listopada 2013 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi