Jarosław69 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Ja byłem i jak na debiut takich imprez w PLu to wyszło calkiem fajnie.Sporo sprzętu i tylko ceny troche za bardzo europejskie.To była pierwsza taka impreza w kraju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Byliśmy, widzieliśmy. Z przyczep były głównie Hobby - kilka egzemplarzy w różnych odmianach, 2 lub 3 sztuki LMC, 1 Fendt, 1 Wlik, 1 Adria i kilka kamperów - tyle w hali. Na zewnątrz towarzystwo już się zbierało (byliśmy 1,5 godziny przed zamknięciem targów). Ceny ...mhm... raczej ponadeuropejskie - na pewno w kwestii wyposażenia. Ale dobra okazja, żeby pooglądać i wymienić uwagi. Jak na debiut może i dobrze, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie coś więcej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AA73 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Ja też byłem Ogólnie przyczepki fajne, ale bardziej mnie interesowało wyposażenie i akcesoria, których niestety było brak. No i mnie bardziej interesował nowy holownik niestety z samochodami 4x4 było bardzo marnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eler1 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 ja też byłem było fajnie a jakie imprezy w nocy szkoda że nie zostaliście dłużej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamH Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Czy ktos był na targach karawaningowych w Brnie? Odkad kupiłem własną ceny u Czechów mnie nie interesują, ale wcześniej pamiętam, że u naszych dealerów ceny za te same modele były do 10% wyższe. A jak jest teraz? Pozdrawiam Adam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Adamie ! Prawdopodobnie Regina z Zenkiem byli na tych targach . Nawet mnie namawiali na wspólny wyjazd , ale z braku czasu nie pojechałem . Na forum >Regina ZW< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Adamie ! Byłem, lecz zupełnie nie interesowałem się cenami przyczep.Tak ,że nie mogę zaspokoić Twojej ciekawości.Ale znalazłem kilka innych nowinek o których niebawem napiszę. Pozdrawiam - Robin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 To tylko jedna z novinek.... W dużym skrócie chodzi o preparaty zupełnie pozbawione chemii a więc przyjazne dla środowiska.To rzuca nowe światło na problem ścieków i toalet.Wielu odetchnie z ulgą, oj wielu. Te preparaty to mała "rewolucja" w świecie karawaningu, żeglarstwa itp.Ceny niższe od "chemii" a jaki komfort psychiczny."Pożeracz" tłuszczu już używałem.Rewelacja! Pozdrawiam - Robin PS.Tym razem to nie herezje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts